2018. december 31., hétfő

Léghoki játék gyerekeknek

Játssz a barátaiddal vagy a szüleiddel egy szuper léghoki meccset! Az asztali hoki játék a hagyományos léghoki szabályok szerint játszható. Online sportbolt, ahol minden gyerek és felnőtt sportszer olcsón kapható. PRO- SPORT játék asztali léghoki.


Fekete színű tájfun korong kisebb, gyerekeknek való, otthoni léghoki asztalhoz 50mm átmérővel. A korong súlya gramm. Az ár egy darab korongra vonatkozik.


A léghoki - tájfun asztalok remek szórakozást és kikapcsolódást nyújtó sport játékok. Kínálatunkban találhatunk beltéri, otthoni, mini léghoki asztalokat, illetve. Nézze meg léghoki kínálatunkat!


Gyerek és felnőtt léghoki asztalok. A kisebb léghoki asztalok gyerekek részére, a nagyobbak akár felnőtt felhasználásra is alkalmasak. Multifunkciós játékasztal az egyben CHOICE- XT. A mini léghoki asztal világít is! Otthoni használatra ajánljuk elsősorban gyermekeknek.


Használata során fejleszti a szem és kéz koordinációs képességeket, . Asztali hoki gyerekeknek , de felnőtteknek is. Csak helyezd a hoki pályát az asztal tetejére és kezdődhet a léghoki meccs! Ha szeretnél jól szórakozni a családoddal, és fejleszteni gyermeked készségeit és célzását, akkor ne maradj le a gyerek léghoki játékról. Jéghoki játékasztal 71x41xcm. A jól ismert játék gyerekeknek , az egész családnak nagyszerű játék.


A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az . Interaktív az 1-ben játék gyerekeknek , Tanulás és gondolkodás. Transformers gyerek mini léghoki asztal kedvező áron az eMAG-nál! Fur Balls Pink plüss játék , Tudd meg ki lapul a plüssgolyó alatt. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - léghoki. Eredeti Presas Air Boy gyermek léghoki asztal 299eft.


Biliár játék asztalok - Léghoki. Játékfarm játék webáruház. Működik, de kissé törött ( fényképeztem). Mérete: x 3 cm. A Csocsókirály mára már márkanévvé vált.


Csapatunk több mint húsz éve foglalkozik játékgépekkel. Szeretjük, amit csinálunk. Kalandjátszótér az év felettieknek . Eladó a képen látható játék léghoki gyerekeknek.


Minden ami sport és minden ami játék ! HY-PRO az 1-ben multifunkciós játék asztal (csocsó, léghoki , biliár ping-pong - asztali tenisz), - az 1-ben multifunkciós. Cserélhető játék táblák: csocsóasztal, ping-pong asztal, biliárd és léghoki. Pocoyo tépőzáras gyerek darts játék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.