2018. december 18., kedd

Orchidea keiki

Orchidea keiki

Mik azok az orchidea keikik? A „ keiki ” valójában egy Hawaii-i szó, amely lefordítva „babát” jelent. Kertészeti szaknyelven a keiki az orchideák . Száron hozott keiki elültetésére legalkalmasabb időpont talán a tavasz, mivel ilyenkor sokkal aktívabb a legtöbb orchidea fejlődése, mint ősszel vagy télen, . Most már tudom, hogy ez a keiki. Hála ennek a klubnak azota sok mindent megtudtam az orchideákról. Például azt is, hogy ezt a két kis fiók orchideát le lehet . Két helyen fejlődhet a sarj: az orchidea szárán vagy a tövén.


Orchidea keiki

A tavaszi időszak a legmegfelelőbb a száron hozott keiki elültetéséhez. A keiki tulajdonképpen egy klónja az anyanövénynek, melyek többnyire a virág szárán fejlődnek,. Orchidea : A Lepkeorchidea szaporítása - ahogy én csinálom. Information On Orchid Keiki Care And Transplanting.


Hogyan kell leválasztani és átültetni a Dendrobium nobile orchidea keikijeit? Ennek többféle módja is lehet: lehet használni keiki pasztát, lehet magokat kikeltetni. Hogyan lehet szaporítani az orchideát, ha nem hoz kis keikit önmagától? Az egyik legegyszerűbb módja, ha.


Orchidea keiki

Feltöltötte: Két Világ Közt KEIKI leválasztása - Babalap - G-Portál ujjbaba. A keiki pontosan őrőkíti az anyatő eredeti szinét, ellentétben a beporzott magokkal. A magról való szaporítás csak tapasztalt orchideatermesztőknek ajánlott.


A pasztával az orchidea alvórügyeit kell bekenni, ahonnan a rügy differenciáltságától függően egy újabb virágszár vagy úgynevezett keiki , . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg . Tarts velünk és bemutatjuk mindezt lépésről. A nagyobb, kifejlett orchideák tőosztással szaporíthatók, ha a növény sarjakat nevelt, akkor a sarj leválasztásával és elültetésével. Con la parola hawaiiana keiki , che significa bambino, si intende una piccola pianta nata per agamia da una pianta appartenente alla famiglia delle Orchidaceae . CIAO le orchidee casalinghe del dorico hanno avuto un cambiamento, infatti , su di un ramo fiorifero è . Lakótelepi lakásban orchidea ? Ha a szár zölden mara a kis keiki gyökereket is növeszthet, sőt van akinél virágba is borul. Gondban vagyok, nem tudom, keiki -nek nevezhetem-e a kicsiket, mert elvileg azok az anyanövény virágszárán nőnek, ez pedig a tőből . Keiki Paste ORCHIDEA, GRAMMI, citochinine. A nagy orchidea nem néz ki valami jól, szerintem nem húzza már sokáig, de száron keikit hozott.


Un Keiki per sviluppare radici abbsatanza lunghe . Keiki Tagliate il keiki (purché abbia radici) con un pezzo di stelo, evitando di. Keiki pasztával bekenem a virágszáron az alvórügyeket és mindegyik. Tudjon meg többet arról a kicsi növényről, amelyet a Keiki nevű Phalaenopsis orchidea virágcsúcsán képződik, és mit jelent a virága számára.


Nagyon szépen nő a keikim. Két húsos gyökeret növesztett, és a virágszárak is szépen nőnek, igaz egy kicsit gyengének tűnnek, dehát . Le piante di orchidea talvolta producono dei keiki , ovvero dei bambini, piccole piante che si sviluppano a partire dalla pianta madre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.