2019. január 25., péntek

Dulux easycare kagylóhéj

A festék egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és . DULUX EASYCARE 5L KAGYLÓHÉJ DISZPERZIÓS FALFESTÉK és még 8termék közül választhat a kategóriában. Csúsztasson a többi képért (kép elérhető). Koppintson duplán a nagyításhoz. Foltálló beltéri falfesték, hidrofób technológiával, melynek köszönhetően minden folyékony . Festék, henger, ecset,. Hasonló termékek kedvező áron.


A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt! Tiszta, ragyogó színek gond nélkül! Amennyiben bele fáradtál hogy frissen festet falak egyből el koszolódnak a kapcsolók, a konyha környékén vagy a gyerekek piszkos kézzel összefogdossák. Rendezés legújabb alapján, Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig, Rendezés ár szerint: drágától az olcsóig.


CB3-belt CA9ri-falfest C A9k. Forgiveness is easy with the ultimate washable matt paint. Kagylóhéj színben: Csz. It is 20x tougher than standard Dulux Matt so you can remove stubborn marks without damaging the paint on your wall, keeping your home looking great for . Application information. Dulux EasyCare is a premium interior ultimate washable matt paint.


Coverage Approx to m² per litre per coat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.