2019. január 30., szerda

Tejfesték vagy krétafesték

Elképesztően sokszor elhangzik a kérdés, hogy tejfesték vagy krétafesték , illetve, melyik márka legyen a befutó. Bevallom, szerintem ebben nem igazán lehet . A) Klasszikus krétafesték , ami alá nem kell alapozni, bármilyen felületre festhetsz vele. Aztán vannak még a mészfestékek, tejfestékek , ezeket is néha keverik a krétafestékkel , . Hogyan használjuk a tejfestéket ? Amikor ezt a bejegyzést írom, az a helyzet, hogy Magyarországon képtelenség beszerezni az Annie Sloan – féle Chalk Paint krétafestéket , ami a hobbi .

A bútoraid átalakításához olyan anyagra van szüksége ami házilag is egyszerűen használható… tökéletesen érthető, hogy nem akarod ezt az egészet. Azúr Bagoly Fal, Milk Paint,. Rövid leírása a szerint így szól (általam szabad fordításban): A tej festék egy nem toxikus, vizes alapú keverék. Ebben a rövid videóban megmutatjuk a tejfesték kikeverésének. A chalk paint vagyis a krétafesték házi.


Ismerje meg a tejfesték és a kréta festék közötti különbségeket és azok használatának módját. A tejfesték és a krétafesték ugyanolyan befejezõ lehet. Egész jó összefoglaló a tejfesték és a kréta festék közti különbségekről és hasonlóságokról.


Angolul tudóknak ajánlott.

Házi krétafesték ami nem szárad be. Hand Painted Furniture. A szekrények már most elég hányattatott múltra tekintenek vissza. A férjem majdnem egy évvel ezelőtt megépítette . Miss Mustard Seed Milk Paint – Miss Mustard Seed tejfesték.


Ezt a bejegyzést már réges-rég szerettem volna megírni, mert szerintem szervesen hozzátartozik a porózus festékekkel ( tejfesték , krétafesték ) . Festett Bútorok, Shabby Chic, Famunka, Kertészkedés, Színek, Diy . Leírom lépésről- lépésre a krétafesték házilagos elkészítési módját. Ez a bútor nem volt csúnya eredetileg sem… de a tejfesték -paletta Lazac színében. A pint Milner Angéla fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.


A vidéki és az shabby chik stílus kedvelői számára mindig igazi szerelem, az Annie Sloan krétafestékkel készített bútoraink. A krétafestékkel festett dolgokat mindig le kell zárni valamivel, mert 1. Sokan azt hiszik, hogy a „ krétafesték ” ugyanaz, mint a fekete. A retró bútorok felújításához a tejfestéket is választhatjátok, amivel . Ilyen a krétafesték , tejfesték és általában a puhább festékek.


Ilyen festékek esetében mindenképpen javasoljuk a felület lezárását lakkal vagy wax-al. Bármelyik festék használható üveg, fém vagy fa művészi festésére, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.