2019. január 22., kedd

Elszineződött parketta

A parketta és a fából készült padlóburkolat igen sérülékeny. Nem kell azonban tízezreket költened a . Kiszáradás vagy víz okozta rések esetén van lehetőség a parketta felújításra. Előfordul, hogy leöntjük valamivel, rárakunk valamit és elszineződik a parkettánk. Kutyapisit mivel tudom eltüntetni a parkettáról? Valószínű, a parketta beszívta, és elszíneződött , sötét lett ott a padló ahol a csuri volt.


Elszineződött parketta

Laminált padló, parketta. A legnépszerűbb parketta otthonra. Valódi faparketta – Csaphornyos parketta. Megengedett az elszíneződés , enyhe tárolási foltok.


Fekete göcs mm átmérőig, egészséges . Kismértékű elszíneződés , szürke szíjács megengedett. Tölgy csaphornyos parketta - Tölgy markant. Parketta boltunkban rengeteg szalagparketta, laminált padló és egyéb vinyl. Faszalag parketta rétegű, UV kikeményítésű acryl-lakk, fokozott karcállósággal felületű Cser Natúr Cser Natúr Cser. Feketés elszíneződés nem jellemző rá.


Fagyléc közeli, természetes eredetű kékes elszíneződés is megengedett. A tisztító-, halványító- és fehérítőanyagok elszíneződött natúr fák, lakktól beért felületek, víztől, savtól, lúgtól, naptól elszíneződött felületek világosítására szolgáló . Olajbarna és fémtől kapott kék elszíneződés nem megengedett, egyéb természetes elszíneződések megengedettek. Szíjács: A lapkaszélesség feléig megengedett. A termék kezelt felületű, kész parketta.


Egyéb európai lombos fafajok: fekete, szürke, barna, vörös és egyéb durva elszíneződés nem megengedett. Felső felület repedésmentes, természetes . Próbalakkozás után gondosan meg kell vizsgálni az új bevonat tapadását, elszíneződését és a felület minőségét. Csak a próba megfelelősége esetén kezdjen . TALLIN – Cser Rustic Fehér-pácolt Matt lakkos szalagparketta. Jelleg: Szövetszerkezetében és színhatásában igen változó anyag, göccsel, szíjáccsal, álgeszt . Parketta kis- és nagykereskedelem, intarziás parketta gyártása, helyszíni.


Akár gyári, vagy parketta csiszolást követően felületkezelt parkettáról. MAESTRO IMPREGNÁLÓ gyors száradású, oldószeres, egykomponensű alapozó lakk parkettlakkok alá. Gátolja a parketta utólagos elszíneződését , jelentősen . SUPRALUX GEMINI TIVINIL PARKETTA ALAPOZÓ 5L és még 1termék. Bőr, fa, kő, parketta - Megmutatjuk, hogyan érdemes tisztítanod.


C: Alapvetően szíjácsos és göcsös, színeltérés, elszíneződés megengedett. Gőzölt Bükk - A: Tűgöcs, egészséges göcs megengedett - B: Foltosság, színeltérés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.