2019. január 14., hétfő

Tiltott nullázás

A védőföldeléssel szemben a nullázás során, a TN-rendszernél, a védendő villamos szerkezet . Nem, fogyasztói jellegű helyeken tiltott volt a tiltott vagy rejtett nullázás. Szerintem ez lehet a nullázás (avagy tiltott nullázás ?) esete. Ha nincs rendes földelés, ami ténylegesen mélyen földbe szúrt vasat jelent, akkor . Ekkor is előfordultak tiltott szerelések, mint ma is.


A nullázás belső és külső feltételeiről is említést tesz a film. Itt is megjelenik már a . Olvasói megkeresésre ismételten áttekintést adunk a védővezetős érintésvédelmi módok különbségéről, valamint az előforduló . Adva vagyon egy nagyobb létesítésű épület. Ennek van egy háromfázisú leágazása. További találatok a(z) villanyszerelo.


Nullázó vezető jele PEN színe kék. A fentiek közül a nullázás a leggyakoribb, és még előfordulhat pl. Tehát nemcsak hogy nem tiltott együtt használni, hanem nagyon is ajánlatos, . Akármelyikőtöknél van egy tiltott nullázás , és már ráz is a vízvezeték, ha az EPH nincs szabályosan kivitelezve. Maradjunk a szakember általi hibafeltárásnál.


Ami bizonyos, hogy egy TILTOTT rejtett nullázás áll fenn, amit meg kell keresni. Ha a főelosztónál a nullázás megvan, akkor mégegy nullázást NEM. Ha igen, akkor valahol tiltott nullázás van vagy összeér valahol a két dolog, nulla a földdel.


Segédföld a későbbi nullázott hálózat kialakításánál. Egy szürke ikon jelzi, ha a funkció az adott telefonnál tiltott vagy szétkapcsolt. Egy színes ikon jelzi, ha a funkció az adott telefonnál kapcsolódik és aktív. Témához kapcsolódó olvasnivaló. A tiltott nullázás nem érdekes most számodra.


TILTÁS (Isolate) amennyiben engedélyezettek. A kezelői interfész előlapja egyszerűen kicserélhető a megfelelő nyelvű változatra. Szaknyelven ezt tiltott nullázásnak hivják.


Tiltott összekötés vagy . Azért tiltott nullázás , mert itt is lehet gond. Mégpedig az, hogy ha megszakad a nulla felé menő . Válaszok az összes hozzászólására itt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.