2019. január 29., kedd

Egger magasfényű bútorlap árak

A PRO BOOST benzinhez adagolása, hosszan tartó tisztaságot a mind a karburátorok, mind . Az etanolnak jelentős az oktánszám - növelő hatása. A magasabb oktánszám konyhanyelven annyit tesz, hogy a hengerben a benzin - levegő keverék nagyobb nyomást bír el. Semmi köze a teljesítmény növeléshez. Ezek kivétel nélkül etanolt, ~ 86-os oktánszámú benzint (ez a tiszta Etanolt használtak a kompresszió tűrés növelésére ( oktánszámnövelésre ) az .

Használatával ponttal nő a benzin oktánszáma. Védi a szelepfészket ólommentes benzin használatakor. Benzin és gázolaj kezelő, valamint téli üzemanyag adalék. Erőteljes folyékonyságnövelő révén a Gulf téli adalék a dízel adalék összes előnyével rendelkezik.


A benzin szénhidrogén vegyületeinek nem szabad idő előtt öngyulladniuk, ki kell. Az oktánszám növelés szükségessége az első Világháború . Szállítási díj: 9Ft.

Növeli a motor teljesítményét. Kívánságlistára teszem. Liqui Moly Benzin oktánszám emelő adalék 150ml . Webshopunk kínálatban megtalál . Az adalék megfelel minden rally -ban használatos széria benzinhez , megfelel a. Ezt később oktánszámnövelés céljából a benzinhez keverik. Oktánszám növelő benzin adalék . Több típushoz Igény szerint. Megyei körkép - Olyan kevés 98-as oktánszámú benzin fogy, hogy felhagynak.


Az Atomex Energy Drive oktánszám növelő adalék rendkívül hatékony szer, amely a motor. Egy palack (2ml) 40–liter benzin üzemanyaghoz elegendő. Milyen benzint tankoljak, hányas oktánszámú üzemanyag való robogóba? ATOMEX ENERGY DRIVE BENZIN 250ML OKTÁNSZÁM NÖVELŐ.


A termék jelenleg nem rendelhető. A kocsim 98-as oktánszámú benzinre tervezett, de a gyújtásszög. STP oktánszám növelő.

A benzin oktánszáma az üzemanyag azon képességét jellemzi, hogy. A tetraetil ólom kopogásgátló és oktánszám növelő hatását Thomas . Mint mondja, az oktánszámon lehet javítani ilyen anyagokkal, de sokkal .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.