2019. január 31., csütörtök

Mintás befőttes üveg

A Marex Trade márkájú TWIST befőttes üveg ideális a zöldség vagy a gyümölcs befőzésére, gombákra vagy méz tárolására. Ez a nagyság 7ml űrtartalommal. Konzerves üveg , 2ml , szájforma:TO66. FACTUM üveg , 7ml ,átlátszó,szájforma:TO82DE.


Mintás befőttes üveg

Befőttes üveg 7ml. Készletinfó: Raktáron. Kívánságlistára Összehasonlítás. Paradicsomos 7ml üveg , szörpös üveg. Ideális paradicsom sűrítmény, szörpök tárolására.


Az alap ár nem tartalmazza a zárólapkát, csak ha bejelöl hogy . AKTUÁLIS KUPON KEDVEZMÉNYEK. ML -es befőttes üveg csomag. Befoglaló méret ( cm):, 27. Bontási mennyiség: 6. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Márka nélkül BEFŐTTES ÜVEG 720ML.


Mintás befőttes üveg

Facett 720ml - es befőttes üveg. FIDO TRANS CSATOS ÜVEG 2L, BEFŐTTESÜVEG DÍSZÍTŐ SZETT 13DB-OS, CSATOS BEFŐTTES ÜVEG 750ML SZÖGLETES, BEFŐTTESGUMI 50G, . VÖDÖR 7L, BENNE DB 195ML-ES BEFŐTTES ÜVEG TETŐVEL. Igazi hagyományos befőttes üveg. A tető nem része az árnak! To82-es méretű tetőink a kapcsolódó termékek között találhatóak!


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - befottes uveg. Eladó db 7ml -es befőttes üveg tetővel. Forgalmunk jórészét a konzerviparban széles körben használt, 7ml -es befőttes üvegek forgalmazása teszi ki, melyekből éves szinten millió darabot adunk . Az ár tartalmazza a környezetvédelmi termékdíjat!


Rendelés előtt kérjük érdeklődjön. Preferált átvételi mód - személyes, előzetes egyeztetés után! Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.


További információ Rendben. Erről a termékről még nem érkezett . Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Minden befőttet gyártó rémálma, mikor az üveg megvan, de nincs, vagy nem megfelelő a hozzá tartozó tető.


Mintás befőttes üveg

Beszélhetünk itt az üzemi gyártásról, vagy a . Nálunk a RAKTÁRON 2Ft ÁFAVAL Vásároljon egyszerűen és gyorsan, registráció nélkül. Azért vagyunk itt, a háztartásák és vállálkozások. Kiszállítás: 1-munkanap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.