2019. január 15., kedd

Indiai futókacsa kelési ideje

A regi és az új tyúkok és kakasok. Izabella brahma tyúkok , kakasok - Brahma. CÍMKÉK madár állat tyúk baromfi csirke kacsa csirkék tyúkok díszbaromfi háziállat. A választék rendkívül bőséges, törpe és óriás, zömök és karcsú,. A tyúkfélék régi ismerőseink.


Tojásaikat, húsukat rendszeresen. New Hampshire, Rhode Islan Plymouth Rock, Brahma fajták köréből kerültek ki. Az ismertebb tyúkfajták a következők:.


A Brahma tyúk szürke színű, sötét és világos szürke színű. Helyük kialakítása tenyészetünkben hagyományos tyúkudvar jellegű, bekerített. Megjelenése a nagy fajtájára . Ezen a 30as tálcán bresse, búza marans, green-egger, araucana, belga kendermagos tyúkok tojásai találhatók tenyészminőségben. Heti 2-ilyen tálca lenne, . Brahma tyúk A tojók 6-hónapos korukra már ivarérettek, a kakasok 7-hónapos korukra.


Nekem törpe cochin tyúkok ,és kakasok vannak eladóak. Keresek Törpe brahma tenyésztőket, komoly érdeklődő vagyon. A német lazac tyúk egy Németországban nemesített tyúkfajta.


A törpe változatnál, ennél jóval több szín fordul elő. Akik tartottak törpetyúkokat , azoknak gyakran meggyűlt a bajuk a szomszédokkal, hiszen e fajták között szép számmal . Ebben a cikkben a törpe Brahma fajta csirkeiről beszélünk. Tenyésztett fajták:Német lazac (óriás), törpe cochin, brahma ,pádovai.


Jersey óriás, cochin, brahma , croad-langschan, német langschan, orpington,. BRAHMA : Származás: Ázsiai-amerikai eredetű. Elterjedés: Világszerte. Létezik-e törpe változata? Igen, meglehetősen gyakori.


A brahmaputra, avagy röviden a brahma alakban és tartásban hasonlít a. A bantamok vagy törpe - tyúkok csoportját Baldamus két alcsoportra osztja és pedig a . A fehér magyar tyúk , a sárga magyar tyúk és a kendermagos magyar tyúk. Két méretben tenyésztik, óriás és törpe változatban. DÍSZTYÚKFAJTÁK : fajtánként bemutatja a dísztyúkok főbb csoportjainak tagjait: a tojó fajtákat, a húsfajtákat, a törpe - és kistermetű fajtákat, a dísz- és . Sárga törpe plymuth idei fiatalok eladók Békésszentandráson .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.