2019. január 15., kedd

Fémfesték alapozó és fedő egyben

Hammerite fényes fémfesték , alapozó és fedő festék egyben - Fehér. Elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen . Rozsdás fémre és fafelületekre ajánlott fényes fémfesték , több mint féle színben. Korróziógátló, alkid-uretán alapú alapozó és fedő bevonat egyben , mely. Alkyton fedő festék és korróziógátló alapozó egyben RAL szám szerint kenhető.


Nem minden szín érhető el minden kiszerelésben!

Gyorsan száradó fémfesték mely alapozó és fedőfesték egyben. Akár közvetlenül a rozsdára. Kül- vagy beltéri vas-, acél-, . Fémre, Alapozó és fedő egyben.


Közvetlenül a fémfelületre, a rozsdára felhordható korróziógátló alapozó és egyben fedőfesték , amely tartós védelmet biztosít. Alkalmazási terület: kül- vagy beltéri vas, acél, réz és alumínium . Az ALKYTON festék korróziógátló, alkid-uretán alapú fedő - és alapozó bevonat egyben , mely tökéletes, hosszantartó védelmet biztosít bármely felület védelmet . Vízbázisú zománc, fedőfesték. TRINÁT DECOR KALAPÁCS FÉMFESTÉK.

Közvetlenül a rozsdára is kenhető, gyorsan száradó fémfesték mely alapozó és fedőfesték egyben. Sokoldalúan alkalmazható fémfesték , mely beltéri és kültéri fém felületek festésére alkalmas. Rozsda elleni védelem, alapozó és fedőfesték egyben. Magasfényű alapozó és fedőfesték egyben. Fémfesték alapozó és fedôfesték is egyben.


Rendkívül gyors vele a. Acél, réz, alumínium bevonására keresel alapozó és fedőfestéket egyben ? Egyaránt alkalmas közvetlenül a rozsdára alapozás nélkül, valamint. A kialakult helyzet miatt az árak tájékoztató jellegűek, a termék valódi árát visszaigazoljuk. Horganyzott felületre való alkalmazásnál használjon horganyzott felületek alapozására javasolt alapozót. Használat előtt a festék felületéről el kell távolítani az . Kiválóan terülő, tartós védelmet biztosító oldószeres fémfesték. Rozsdagátló, alapozó és fedőfesték egy termékben!


Trinát mesteralapozót. Hammerite selyemfényű fémfesték , alapozó és fedő festék egyben – Fehér. Alkyton fémfesték fényes, fedő és korroziógátló alapozó egyben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.