2019. január 15., kedd

Einhell fúrógép

Einhell fúrógép

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó TC ID 6E Fúrógépek árak, akciók. Akár ingyenes szállítás, raktárról. EINHELL Fúrógép árak, akciók, vélemények, EINHELL Fúrógép vásárlás. Einhell TC-ID 6E vélemények.


Einhell fúrógép

Ha szeret barkácsolni, akkor a TH-CD 12-Li akkumulátoros fúró -csavarozó nem hiányozhat a gyűjteményéből: ezzel az egyszerűen kezelhető szerszámmal . A pontos furatok elkészítése nem . MKtokmány morzekúpos. Ingyenes szerviz futár . A háromkarú orsó biztosítja, hogy az erőátvitelt,. Jobb-bal forgásirányváltás 4V-os (380V) aljzat Lábon álló . Kiváló minőségű, gumírozott markolat.


Fokozatmentesen állítható magasságú asztal. Masszív állvány alaplap. Güdebolt raktár (1-munkanap) ‎: ‎Utolsó db r. A hagyományos fúrószárakat a gyorsbefogó tokmány 1-mm-es szárvastagságig képes befogadni. Név, EINHELL TC-CD 18-Li - akkus fúrócsavarozó (18V, 1x5Ah). Az EINHELL TC-CD 18-Li akkumulátoros fúró -csavarozó egy sokoldalú szerszám,.


Einhell fúrógép

EINHELL kategóriánk kínálatában számtalan kiváló termék várja. Ne habozzon, tekintse meg a választékot! Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár . Raktárkészlet Rendelhető.


Fúrókalapács és fúrógép kínálatunkkal bármilyen szerelési vagy javítási munkához megtalálhatja a megfelelő szerszámot! Please try again later.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.