2016. december 16., péntek

Befőttes üveg tető díszítés

A következő lépés a fedő díszítése. A szalvétát dekupázs technikával is felvihetjük a tetőre. Címkék: ajándékötlet, befőttes üveg díszítés.


Csináld magad DIY ötletek, egyedi befőttes üvegek dekorálásához. Lekvárok és dzsemek kreatív csomagolású ajándékokhoz olvashattok és láthattok tippeket!

Rengetegen vagyunk, akik megszállottan dekorálják az otthonukat, ám ez sokszor nagyon költséges tevékenység. Megnevezés: Textil befőttes üveg tető dísz nagy db. Ilyenkor nagyon szépen mutat, ha magát az üveget is fel tudjuk dobni egy kis díszítéssel. Mire jó egy üres befőttesüveg ? Ha ezt a képet megnéze sosem fogod többé kidobni - Ezt az értékes anyagot érdemes újrahasznosítanod.


Gyűjtemény tőle: Ágnes. Put Vinyl on Glass Blocks. Szellemek a palackban - Halloween dekoráció befőttes üvegből.

Dekoráció címke szó természetesen nagyon sokszor. Többször használatos. Karácsonyfadísz befőttes üveg tetőből. A tetőn kék dekoráció található. A befőttesüvegek újrahasznosítására rengeteg lehetőségünk van.


Készíthetünk belőlük mécsestartót, hógömböt, vázát, és tárolhatunk bennük . Aztán jöttek a különféle, gumibetétes üveg- és fémfedők. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a Gyereketető oldal nem frissül már! Az itt bemutatott játékötletek letölthető sablonjai folyamatosan kerülnek át az új, Skillo. Ennek elkerülésében lesz segítségünkre a jól megválasztott tető , a biztonsági.


Tárold kedvenc dzsemedet vagy lekvárodat stílusosan. Ball mason jar (Magyarország) befőttes üveg vásárlás. Kiemelkedő választék: több üveg méret, kiszerelés. Egyszerű internetes rendelés . Polc díszítő csik széles db-os.


A színek készletfüggőek! Befőtt díszítő csomag uborka db-os.

Az üveg aromazárral . Zárt befőttes üvegek tetejére kizárólag díszítésre alkalmas! Metaltex SpiderMug Bögretartó. Westmark darab befőttes üveg tető kapocs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.