2016. december 22., csütörtök

Bőrfesték áruház

Bőrfestékek , lakkok. Minőségi bőrfesték , féle színben ! Grison Magix bőrfesték spray 180ml. Cheq Brill vizes bőrfesték ml. Fényes, vízálló bőrfesték.


Használat előtt a bőrfelületet meg kell tisztítani. Artexport Művészellátó és Hobbyművész. Csillogó színek – színben kapható a textil és bőrfesték glitteres változata, melyekkel tovább bővülnek a textildíszítés lehetőségei. A festékkel önállóan is . A Color Up bőrfesték teszteléséhez egy fehér műbőr telefontokot választottunk.


Amire szükséged lesz az grafit ceruza, fekete PC-3M POSCA toll és különböző. CIPŐFESTÉKEK, BŐRFESTÉKEK BŐRFESTÉK 25ml Kategória, Festék és színfelújító bőrre,vászonra és m. Másik amit kipróbáltam a Columbus bőrfesték aminek az oldószere denaturált szesz. Ez valamivel jobb,de csak kezeletlen felületen.


Bőrkerház - bőrkereskedés, marhabőrök, sertésbőrök nagykereskedelmi választéka, cipőipari termékek, cipőkellékek, ápolószerek, rövidáru, bőrdíszműves . TEXTIL ÉS BŐRFESTÉK , SÁRGA, ML csak 7Ft a Nyomell Kft. Az Önkiszolgáló áruház. Budapest Kövér Lajos u. Befesti és frissíti a bőr és textil felületet. NEM alkalmazható nubuk bőrökre! Minden színt átfest, akár feketét fehérre!


Víztaszító hatású, a kezelt felület nem . Köszöntjük webáruházunkban! Hétfő - Péntek 8-16-ig. Megkérjük kedves vásárlóinkat,hogy . Fekete színű bőrfesték szerszámzat festésére.


Mélyen a bőr struktúrájába hatolva fejti ki hosszan tartó hatását. Bőrtisztítás, bőrfestés. Bizományi Áruház Vállalat (BÁV) szakképzett becsüsének értékbecslése alapján történik.


Kiváló minőségű,rugalmas textilfesték. Kitűnő bőr, műbőr és PVC festésére is. Világos és sötét felületen is jól fed.


Száradás után puha tapintásúak,a textil a . Adatvédelmi nyilatkozat. Borfesték (Enocolor LS) kg. Gyártó:- gyártó nem ismert . Kreatív Hobby Áruház - Kreatív Hobby.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.