2016. december 9., péntek

Ponyva festék

Tisztelt Partnereink! DUNAPLASZT PONYVA ÉS GUMIFESTÉK. UV hatására degradálódott és vízáteresztővé vált . A Dávid Ponyvánál használt speciális festék nem kopik le, nem pered le ponyvájáról.


Vízzel hígítható akril és poliuretán vizes diszperziót, színezô és kopás -állóságot növelô pigmenteket tartalmazó festék. Alkalmazás: Új és használt .

Ingyenes tanácsadás, minőségi felmérés, ellenőrzés használt ponyvájához! Festék, Kabrió ponyva festék. Rugalmasság és minőségi alapanyagok!


Egyedi ponyvák készítése egyéni igények szerint: napernyő, hintaágy újraponyvázása, csónaktakaró- és targoncaponyva . A kevésbé részletgazdag, néhány színből álló egyszerűbb grafikákat, szövegeket festéssel visszük fel a ponyva felületére. Ponyva termékek: (Ponyvakészítés). A festéshez UV stabil . A képernyőn megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől!


BioComb tiszta ponyva.

UV festékkel UV digitális nyomtatóval nyomtatjuk, így kültéren is hosszú távra kihelyezhető a molinó. Speciális festékek vásárlása festékboltban. Előnyei: Erős ponyva anyagból készül, ellenáll a környezet hatásainak,.


Alapárunk a normál 1 festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az . A ponyva alapanyag maximális szélessége méter, ezen felül hegesztéssel. Az időjárás hatásainak maximálisan ellenálló, UV álló festékkel digitálisan . Válasszon megbízható műhelyfelszerelést a barkácsoláshoz, döntsön Praktikusan! Folyadékos laminálógép tekercses anyagok lakkozásához - ponyva lakkozás, nyomat.


Hiába a legerősebb oldószeres festék is, ha a rövid 2-éves élettartam. A nyomtatható molinó ( ponyva ) két főbb csoportját ismerjük, laminált ponyva és. Az oldószeres molinó nyomtatás számos előnnyel rendelkezik:. Univerzális ponyva , házhoz szállítva webáruházból!


A digitálisan nyomtatható ponyvák anyaga leggyakrabban laminált vagy szálerősített . Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Fólia, ponyva , csomagolóanyag. UV fényre szárad a festék ! Fedezd fel széles autó ponyva védő kínálatunkat!


Ne hagyd ki a nap ajánlatait,.

A termékről bővebb információt itt találsz: Replace 3laminált ponyva. GG fa szerkezetes ponyva tetejű teraszfedés. Egy igazi mobil garázs, mely kiválóan illeszkedik a lentebb feltüntet autótípusokhoz és ellenálló az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.