2016. december 26., hétfő

Fitness matrac decathlon

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Jóga szőnyeg, mely 170x60x04cm-es kék színben kapható gimnasztikai szőnyeg. Extra erős, vastag, barázdákkal ellátott minőségi matrac. Jógához és tornához is tökéletes. Puha anyagból készült, amely nem szívja fel az izzadságot.


Matracok a Hervisnél. Gimnasztikalabda, matrac. Spokey Energetic gimnasztika labda karerősítővel. LILA színben - jóga szőnyeg - jóga matrac.


Nagy és professzionális matracot keres gyakorlatokhoz vagy játékhoz? Akkor ez a felfújható gimnasztikai matrac lesz az okos megoldás. Példátlan erejének és . Készletinfó: Érdeklődj a . Manduka Grp lite hot yoga matrac 4MM - Midnight - szürke. Bodhi Yoga Összehajtható Fitness matracok. LIFEFIT Exclusive Plus gimnasztikai jóga szőnyeg 180x58x5cm.


Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Kiváló minőségű fitnesz és jógamatrac, melyet értékelni fog minden torna és fitneszrajongó. Az inSPORTline Roshar T1gimnasztikai matrac egy professzionális matrac, amely alkalmas magasságból történő ugrásokhoz, talajfogásra, röviden min. Latexmentes, praktikus vállraakasztható pánt segíti a könnyebb hordozást, könnyű . Kényelmet és stabilitást biztosít a gyakorla. Lifefit Slimfit Plus gimnasztikai szőnyeg, könnyű, zöld.


Gátak, kereszttartók, matracok , akadályok. Torna: Tornaeszközök. Fitness szőnyegek, jóga matracok , tornaszőnyegek, felakasztható, fitness termi premium. Rendelkezésre álló készlet. PIROS Anti Burst durranásmentes gimnasztikai labda.


A megadott ár db-ra vonatkozik! Jóga matrac tornához, aerobichoz is használható, de jógához kifejezetten alkalmas. Spartan aerobic matrac , mm. Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal!


Egy aktív jóga vagy gimnasztikai sorozat közben izzadsz, jól belenyomod a sarkad a matracba, nyújtasz, bukfencezel és akrobatikázol? Szerezhető hűségpontok: 0. A jóga matracok és jóga szőnyegek kiválóak jógázáshoz, gimnasztikai ülő- és állóhelyzetben végzett gyakorlatokhoz, használhatók jóga stúdiókban és otthon .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.