2016. december 8., csütörtök

Karcher gőztisztító

Tisztíts kényelmesen, gyorsan és higiénikusan a Kärcher gőztisztítókkal! Használd a lakás minden helyiségben és szüntesd meg a háztartási baktériumok 99 . Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor kommentben nekem is megírhato vagy a Kärcher Mcenter. SC-mas gőztisztító kicsomagolása, beüzemelése és használatára vonatkozó tanácsok láthatók. Az SC kézi gőztisztító tökéletes a gyors és .

Rendeljen gőztisztítót garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással. A levehető tartály villámgyorsan után-tölthető. Nagy felületek vegyszer . Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Gőztisztító vásárlás akciós áron hónap gyártói garanciával. EasyFix gőztisztító kedvező áron az eMAG-nál!


Tekintsd meg a termék információit.

A kompakt SC kézi gőztisztító vegyi anyagok nélkül tisztít, és ideális az otthoni használatra. Az alapos tisztítás a Kärcher gőztisztítóval megöli a szokásos . Válogasson porszívóink, magasnyomású mosóink, gőztisztítóink, szivattyúink közül! A fenti képen egy SC2-es gőztisztító , egy VC5-ös kéziporszívó, egy FC5-ös padlótisztító látható, remek kis masinák a Kärcher év végi . KÄRCHER Kézi gőztisztító. Univerzális eszköz: a gőztisztító. A vegyszermentes takarítás!


Az SC gőztisztító kezelését magyfokú kényelem jellemzi, beépített kábeltartóval, tartozéktartó rekesszel és a padlótisztító fejhez . Karcher GŐZTISZTÍTÓ SC PREMIUM 1. A szennyeződések még célzottabb eltávolítását támogató bővített tartozékkészlettel felszerelt SC 4 . Kärcher tisztítástechnikai eszközök webáruháza, szervize. Ha eladó Kärcher gőztisztítók, akkor a Profirent gépkölcsönzőt válassza! Kaercher SC gőztisztító kölcsönzés és vásárlás a legjobb árakon. A rendelt termék kiszállítására 1-munkanapon belül kerülhet sor.


SC Easyfix premium gőztisztító. A gőztisztító gépek nagy előnye, hogy bolti vegyszerek nélkül.

Hiába hunyorgattunk, nem tudtunk igazságot tenni a Polti és a Kaercher között. Tartály térfogata: l Felfűtési idő: perc Max. Watt Egy feltöltéssel: m2.


Ikonos tulajdonság Alkalmazás típusa . A Kärcher SC gőztisztítóval a ragyogó tisztaság garantált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.