2016. december 23., péntek

Szivattyú leveri a fi relét

Medence keringető szivattyú lecsapja a Fi relét. A medence keringető szivattyú víz alá került a gépészeti aknában. A szivattyú elé tettek egy vízmentes dobozba egy 100mA-es Fi-t ami. További találatok a(z) forum. Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek.


Minden háznál egyszer földre van kötve ugye a nulla és, ha a fi relé után is földre. Mondanom sem kell a szivattyú nem vízalatti üzemmódra lett . Villanymotor mi a hiba? Kombikazán működési hiba - Hobbielektronika.


Mosógép vezérlők és általános problémáik. Fi-relèt àllandòan leveri VALAMI? A Fi - relèt àllandòan leveri valami. Esős időben kb 3× is.


Ha nem vagyunk otthon nagyon kellemetlen mert volt nyàron hogy leolvadt a mèlyhűtő. ELPUMPS CP2szivattyú pár másodperc után leveri a. Először a Fi relés részre kötöttem be a szivattyút , de amint bekapcsoltam,. Miért van ez, min, merre folyik áram, amit a Fi relé érzékel ? A fűtési rendszer keringtető szivattyúját védő bypass szelepek, valamint az. PV terjedésével egyenáramú szivattyúkat és más készülékeket. Adott egy búvárszivattyús kút, Easy-Small II vezérlővel és egy tágulási tartállyal.


Ezt leteszem az akna aljába kb. FI relét a működésből eredő . Olcsó Szivattyú Fi Relé Akciós relé, elé firelé akár házhozszállítással is! Szivattyúk , mikrohullámú sütő esetén is kissé túl kell méretezni az invertert. FI - relét , de ez csak akkor . C Fűtés rendszerben vízhiány vagy szivattyú hiba.


Bekapcsoltam a gépet és azonnal leveri a házban az autómata kioldó biztosítékot. Ok, hogy a házban, de van fi relé és azt veri, vagy tök zárlat van? Első alkalommal mikor a szivattyú benyomta a vizet az ures bojlerbe 3-4 . Elektromos kazán fűtésre és HMV előállításra, kW teljesítménnyel.


Szivattyúval , tágulási tartállyal, termosztáttal és nyomáskapcsolóval szállítva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.