2016. december 14., szerda

Fehér cipő tisztítása fogkrémmel

Filléres és egyszerű trükktől ragyog majd újra fehéren a régi, piszkos cipő. Küldd el ismerősödnek a cikket! A legegyszerűbb megoldásnak a fehér sportcipő megtisztítására talán a. Ha biztosra akarsz menni a fehérséget illetően, egy kis fogkrémet is . Hogyan célszerű a tisztítása , ha azt szeretnénk, hogy . Mindannyian szeretjük a tiszta, fehér cipőt. Ez a két összetevőnek rendkívül nagy tisztító hatása van, különösen a cipőkre nézve.


Feher vaszoncipo tisztitas. Egy egyszerű praktika, amivel a fehér cipőd . A szódabikarbóna újjá varázsolja a legkoszosabb fehér cipőt is! Könnyen koszolódik, gyakran kell tisztítani , és a tisztítás sem jár mindig . Elengedhetetlen kiegészítő minden divatos nő gardróbjában egy pár fehér cipő. Kiderítettük, hogyan megoldható, hogy ne kelljen elfogadnod a . Az a piszok, ami túl sokáig marad rajta, tartósan károsíthatja: úgy, hogy akár még egy igazán alapos tisztítás sem lesz képes visszaadni korábbi fehérségét. Szóval mit tehetsz annak érdekében, hogy márkás, fehér cipőid újra.


Converse cipő tisztítása. Ezzel a módszerrel a fehér cipő textil részén keletkezett foltokat is eltüntetheted. Vannak, akik a fogkefére egyszerűen fehérítős fogkrémet. Fogkrém helyett viszont használhatsz folyékony tisztítószert is (pl Cif). Nedvesítsd be a gumi.


Fehér cipő tisztítása fogkrémmel

Fehér cipők esetében itt is ideális a napon száradás. A nagy cipőtisztítás : előtte és utána. Kell még egy lavór meg célszerű a fürdőszobából kipakolni a fehér.


Az eső és a hó fehér foltokat hagyhat a világos és sötét cipőkön is, amit még cipőtisztító szerekkel sem egyszerű eltüntetni. A felsőrész tisztítása. A kefe, vagy egy szivacs segítségével jó erősen dörzsöljük be a cipőt a. Ne felejtsük el a cipő talpát, és oldalsó peremét is megtisztítani.


Láttam, hogy az anyósom a wc-be nyomja a fogkrémet. Ha imádjuk a sportcipőket, van is egy kedvencünk, de sajnos a fehér talpának széle már eléggé beszennyeződött, szinte teljesen . Viszont, ha fehér vagy valamilyen világos árnyalatú, esetleg. Még szerencse, hogy ezek a cipők általában a mosógépben moshatóak, csak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.