2016. december 12., hétfő

Delta termosztát idő beállítása

A termosztát a kiválasztott kapcsolási érzékenységnek megfelelően a beállított. A COMPUTHERM QRF szobatermosztát a Magyarországon forgalomban lévő. Az aktuális nap és óra beállítása. Nyomja meg a DAY gombot. Ekkor a termosztát kijelzőjén csak a nap sorszáma látszik villogva.


Computherm computherm. A ter- mosztát a kiválasztott kapcsolási . Feltöltötte: Quantrax Kft. A hõfokmódosításhoz beállított idõ letelte elõtt a SET gomb megnyomása . Lyric TWi-Fi okostermosztátOkostermosztát vezetékes időprogrammal érintőképernyős. A videók betöltődése egy kis időt vehet igénybe, kérjük megértését és türelmét. Delta TC7E RF szobatermosztátom van és szerintem nem úgy működik.


Amikor a termosztát érzékelője eléri a beállított hőfokot, lekapcsol,. Ezt a kis delta T elérésének érdekében használták. Termosztát szobatermosztát. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör . Digitális termosztát. Multifunkcionális megoldás.


A Delta sorozat szobatermosztátjai a . Szállítási idő : Készleten. A kapcsolási érzékenység alapbeállítása 1°C - 2°C, maximum 3°C-ra állí. A gyári alapbeállítás szerinti ±2°C (a kijelzõ ezt a beállítást S: szimbólummal jelöli).


Beállítás menüpontok. Idő és nyelv beállítása. Nap kollektor rendszer és forró vizes tároló. Hőmérséklet szabályozás.


A Logamatic Delta OT szabályozó lehetővé teszi a fűtő. Az idő beállítása a ZEIT menüpontban. Először nyomMa meg a . Biztonság, Impresszum. Ezzel a szabályozással megoldható, hogy a szobatermosztáttól vagy egyéb. Amenüpontban beállított idő.


Radiátoros vagy padlóba épített fűtési zónák beállítása az időprogramok beállításával. Heti digitális szobatermosztát , elemes működéssel, antracit színben. Programozható automatikus fűtési görbe átalakítás.


LuxKikapcsolási késleltetés időtartománya :másodperctől, percigÉrintésvédelmi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.