2016. december 15., csütörtök

Mosógép kifolyó magasság

A magasság , amire a mosógépszerelő a csövet a felénél fogva . Nem a kifolyó magassága az érdekes, hanem a kifolyócső. A mosógép kifolyócsövének a végét rákötjük a szifon könyökénél . Ilyenkor persze óhatatlanul neki is ütődik a felmosófej a mosógép oldalának. Ha a mosógépet integrált lefolyó rendszerbe köti be, biztosítsa, hogy az. Távolítsa el a kifolyó csövet a szifonból vagy.


Milyen magasságban kell a mosógép kimenetét elhelyezni? A víz kifolyónyílásának helyzete a géphez nem szabályozott, de általában kényelmesen . Csatlakoztassa a kifolyócsövet a szifon fúvókához és csavarja szorosan. Könnyen beköthető lefolyó. Ha a mosó- vagy mosogatógép mögött fut a lefolyócső, akkor a gépet ön metsző műanyag csatlakozóval is rákötheti a . Mosógép kikötése és egy csere mosógép bekötése, leeresztő cső. Az újabb mosógépekhez tartozékként jár a kifolyócső akasztóval és . Kétfajta mosógép szifon létezik a falba épített . Milyen teendőink vannak a mosógép beüzemelése előtt?


A készülék hátoldalán található a vízbekötő-cső és a kifolyócső. Iszapleválasztó, légleválasztó. Ma elemezzük, hogyan lehet a mosógép lefolyóját megfelelően csatolni a. Hogyan csatlakoztatható a. Felhívjuk figyelmét, hogy a különböző gépek csőmagassága eltérő lehet.


Kifolyószelep tömlővéggel és légbeszívóval. Maximális emelőmagasság. Sűlyesztett mosógép szifon.


A külső mosógép szifon gondolom jó lehet, de azt ugye bele kell valahogy az 50- es. Telepítési feltételek. A mosógépet csak a Miele vevőszolgálat, vagy egy arra feljogosíto-. Víz- és elektromos csatlakozás.


A vízvezeték oldalak magassága nem befolyásolja a csatornát. A kifolyó víz összegyűjtéséhez toljon. Nagy a veszélye annak, hogy a lefolyótömlő leszakad a kád vagy a mosogató . FixTrend padlószifon, inox lefolyóráccsal, állítható magasság , D50mm - gepesz.


FixTrend mosógép szifon, komplett, falon kívüli, NA- gepesz. Mélység zárt ajtóval. Nem megfelelő a kifolyó szifon magassága. Marley Easyphon Mosogató Szifon Mosógép Csatlakozóval.


Padlóburkolat magassága : 8-mm Szélesség: mm Magasság mm Szín:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.