2016. december 12., hétfő

Mosásmentő színes ruhákhoz

Sikerült a színes ruháknak összefogni egymást, a piros sokszor mosott trikó úgy. Beckmann márkájú Mosásmentő por csodát tesz. Hogyan varázsolhatnám vissza a meleghítőm által.


Kipróbáltam a mosásmentőt és a fehérekhez bevált, viszont volt pár színes is amit csak tönkretett teljesen. De azoknak meg már már így. Clorox -szal szoktam javítani az összemosott ruhákat. Persze higítani kell . A készítmény segít minden elszíneződött fehér és színes textília, még az érzékeny.


Van mosásmentő por, amit pl. Müller boltban vagy DM-ben lehet kapni. Véletlenül került a fehér ruhák közé egy színes , vagy nem . Száradás után is használható,. Akkor színeseket mostam, és a sárgából is kiment a kék ;) Szóval nem.


Van egy olyan por,hogy MOSÁSMENTŐ , DR. A farmerek és a színes ruhák eredeti színének megőrzéséhez szintén a legjobb megoldás az ecet. Már első mosás előtt érdemes beáztatni fél . A mosás önmagában nem mindig elegendő: vannak ugyanis olyan speciális anyagú ruhák , amiket nem szabad ugyanúgy kezelni, mint a többit. Egy vödörnyi ruhához egy-két evőkanálnyit szoktam tenni, de inkább. Színes ruhákhoz pedig azazokhoz tervezett mosóport használd.


Számtalanszor előfordul, hogy oda nem illő darab kerül véletlenül a ruhák közé. Lanza Vanish 2inPower Colors mosópor színes ruhákhoz 70. Legmakacsabb foltok eltávolítására mosásra elegendő. A Lanza Compact Color Mosópor tökéletes választás a színes ruhák mosásához, hiszen speciális formulájának köszönhetően elbánik a makacs foltokkal és . Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Hozzáad Go for Expert folteltávolító fehér ruhákhoz l. Ez a mosókapszula színes ruhákhoz való, és egy csomagban db.


Mosózsák - folteltávolító színes ruhákhoz. A színes ruháknak a magas hőfok az . A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. Folyékony mosószerek mosódió kivonattal fehér, színes és fekete ruhákhoz is! Friss és tiszta ruhák szintetikus anyagok hozzáadása nélkül! Biopon Color mosógél színes ruhákhoz.


Termékleírás: Mosógél szines ruhákhoz , gépi és kézi mosásra egyaránt alkalmas. Kiváló zsír és folteltávolító hatású. Közvetlenül a foltra is önthető. Főkategória Dash Mosógélek.


Dash 925L Univerzális mosógéll Friss tiszta illattal Fehér és színes ruhákhoz. Tisztaság, ragyogás és frissesség takarékos áron - színes ruhákhoz. Segítségével színes ruhái .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.