2017. augusztus 16., szerda

Akkumulátor szulfátmentesítő

Akku szulfátmentesítő. Az akkumulátor regeneráló készülék szinte 1-os . Van valakinek tapasztalata erről a módszerről? Autó, motor indító és munka akkumulátorok , Nanotechnológiás motorolajok, kenőanyagok. A töltő 12V-os akkumulátorok felügyelet nélküli, autom. Főleg az idősebb, kapacitásszegény akkumulátorok regenerálására alkalmas.


Szállítási idő: 3-nap. Ceruza AA, mikroceruza . Megvédi az ólomakkumulátorokat a szulfátosodástól. Eltávolítja a már beépült szulfát réteget. Mikroprocesszor vezérelt.


Nálunk meg találja biztosan azt akkumulátor töltőt amitől az autója akkumulátora. Jó árak ✔️ Rendelj minőségi töltőt néhány kattintással az Extreme Digital-tól! Minden 12V-os, savas akkumulátorhoz használható, maximum 1Ah-ig.


Ez a töltő impulzusüzemben, nagy árammal bombázza, ezáltal képes regenerálni a megfáradt akkumulátorokat. Figyelem van folytatása itt! Köszönjük a megosztást ! A mért adatokat a mérés közben tárolja, . Aki nem motorozik télen, annál sokkal szerencsésebb a helyzet bár a téli üzemen kívüli állás is meg tudja viselni az akkumulátorokat - még . A normális töltési - kisütési ciklus . Helyreállítják a teljesen lemerült akkumulátorokat , szulfátmentesítő funkcióval rendelkeznek. A töltő használatával növelhető az akkumulátorok élettartama! Töltéssel ennek egy része eltávolítható, de a szulfátmentesítési.


A márka legnépszerűbb modellje a lakossági felhasználók körében, a CTEK MXS 5. A töltő automatikusan állítja be a töltést az akkumulátor hőmérsékletének. SZULFÁTMENTESÍTÉS : Egy teljes töltési ciklust futtat le a másodperc tört része alatt. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . A szulfátmentesítö program talán a leg minimálisabb lerakódással megbirkózik. Autós töltő - akkufeszültség: V és V, töltőáram akár A, ajánlott akku kapacitás:.


Ráadásul szulfátmentesítő funkcióval is rendelkezik, amellyel vissza lehet . Kattints és vásárolj kedvező áron – Kemo akkumulátor és kiegészítői árak. Szulfátmentesítő funkció,. Ah - Ah és V ólom-sav akkumulátor 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.