2017. augusztus 30., szerda

Harco tyúkpédia

Takarmányaink mentesek az antibiotikumoktól és állati fehérjétől is. A mi csirkénk” elkészültét a tojáskeltetéstől a végső feldolgozásig mi felügyeljük. A fehér húshibrid csirkékhez hasonlóan, a pulyka esetében is a fehér változat. A csirkeneveléshez hasonlóan, pulykák számára is kaphatók kész tápok, napos . A tojásokon ülő majd a kiscsibéket nevelő tojó a kotlós.


A legnehezebb házityúk egy Egyesült Államokban mért Big Boy nevű fehér broiler kakas volt, a maga . A nyári forróság ellen védekeznek a sátoraljaújhelyi broiler csirke nevelő telepen. Fehér húshibrid tyúk tenyésztojásokat keresek ! Fehér tollú, széles mellhúsú, rövid lábú ipari húshibrid. Klaszikus fehér brojlerkacsa, elérheti a 4kg élősúlyt.


Fajtaleírásért és fotókért kattintson IDE! Vannak és eggy nap tojást tojnak nagyobb méretűt. Mennyit adnak a vágóhídon a fehér húshibrid csirke kilójáért?


A kifejezetten tojás - vagy hústermelésre kitenyésztett tyúkfajták tartással,. A húshibridek intenzív (broiler tápra alapozott) tartásmód mellett 7-hetes . Kezdődik a szezon – Hogyan fogjunk hozzá a csirkeneveléshez ? Ezek a tyúkok nem rendelkeznek kiemelkedő tojás - vagy. Ezért erősen ajánlott a az erdélyi kopasznyakú, a fehér magyar, vagy a magyar kendermagos. A jércék kiváló tojástermelésre képesek.


A fajta leggyakrabban fekete, fehér , sárga és kendermagos változatban fordul elő, melyek nálunk. Jellemző rá a csibe szaporulat növekedése, a rántani való csirkeméret. A hibridek tojástermelő (tojóhibridek) és hústermelő ( húshibridek ) típusokba. Ezek közül az egyszerű fűrészelt tarajú fehér leghorn gazdasági jelentősége a. Naposcsibe eladó, csirke , házi csibe a vésztői keltetőből.


Libatojás , kacsatojás eladó. Keltetésre alkalmas tyúk tojás eladó. A brojler csirke ezen a konferencián egyértelműen a jövő zálogaként. Ilyen például a fehér csíkozottság, ilyet biztosan mindenki méregett már . A fehérjében gazdag takarmányok állati-, vagy növényi eredetűek lehetnek.


A tojástermelés alatti mészhiány lágy héjú tojások termelését, majd a . A fehér tollú, ún indusztriál típusú húshibridek az intenzív, zárt tartási viszonyok közé valók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.