2017. augusztus 29., kedd

Vízkőoldó összetétele

MOFÉM VÍZKŐOLDÓ TISZTÍTÓSZER Biztonsági adatlap. Igaz, hogy elviselhetetlen a szaga, de annyira hatékony és olcsó, hogy bármelyik vízkőoldót simán kenterbe veri. Ráadásul sikálni sem kell a . Folyékony vízkőoldó koncentrátum (foszforsavas), mely hatékonyan eltávolítja a vizes. WC-k, zuhanyzók ideális .

Kereskedelmi elnevezés: A-háztartási vízkőoldó. Vízkőoldó koncentrátum használati utasítás. SZAKASZ: Összetétel vagy az összetevőkre . Fém-, fajansz-, üveg- és műanyag felületekről súrolás nélkül eltávolítja a vízkövet, szappanlerakódást.


A tisztítószer új összetevői egyszerűen távolítják el a felgyülemlett rozsda, . A modernebb eszpresszógépek, már automatikusan jelzik, ha elérkezett a vízkőtlenítés ideje, és a nagyobb cégek már ajánlanak is vízkőoldót. Nagyon erős vízkőoldó hatás.

Nagy töménységű összetétel , több mint foszforsav tartalommal. Szinte bármilyen vastagságú vízkőlerakódást képes . A STOX savas kémhatású vízkőoldó és kémiai tisztítószer koncentrátum, amely. Háztartási tisztítószerek fogalma. A háztartások tisztán tartása különböző tisztítószereket, ápolószereket igényel.


Ezek közös elnevezése a háztartási . Kiválóan alkalmas fürdőszobák, mellékhelyiségek, konyhák, csapok, csempék vízkőtelenítésére. Rendelj online vagy látogass el bp-i üzletünkbe. Foszforsavas vízkőoldó : a kíméletes erő!


Kiszállítás már 5Ft-tól! Jura karbantartó anyagok kaveszerviz. Hatékony a vízkő ellen! Ajánljuk még db-os kiszerelést. Ultra Extra Erős vízkőoldó.


Felmerülhet a kérdés, hogy miért ne használjon speciális vízkőoldót.

Azóta mindig tartok itthon vízkőoldót a kávéfőzőhöz. A Frosch vízkőoldója a vállalat irányelveinek megfelelően környezetbarát összetételű. Ezen kellemes málna illatot biztosító vízkőoldóval könnyedén . Környezetbarát és természetes tisztítószer a vízkő ellen:a Sodasan vízkőoldó a citromsav erejével.


Leírás Összetétel VéleményekKapcsolódó termékek2 . SZANITER TISZTÍTÓ ÉS VÍZKÕOLDÓ KONCENTRÁTUM. Organikus anyagok összetevői -ig lebomlanak. A Milizid a szennyvízhálózatba .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.