2017. augusztus 23., szerda

Kutya nevek lány

A bajor hegyi véreb (bayrischer Gebirgsschweisshund) egy német fajta. Eladó Kis Spicc Kölykök ! Megtekintés Fajtiszta kutyák. A kölykök regisztrálva vannak A mai napig microchipped Az első oltást és az állatorvost.


Már írtam bajor kutyafajákról, a Jagdterrierről és a Fürjészebről, mosj jöjjön még egy vadászkutya, egy véreb. Hasonlít a Hannoveri vérebhez, .

Alig akad azonban köztük olyan, amelyikben a bajor ( hegyi ) véreb szerepelne. Hunter kennel I Alom. Szabó Ottónál reményteljes, előkelő származással büszkélkedő bajor hegyi véreb kiskutyák születtek. Kéti kilenc kölyköt hozott a világra, . Feje kissé elhegyesedõ.


Oltva ( oltási könyvvel, féregtelenítve) Vadász szülőktől. Gazdát keres vadászó szülőktől négy véreb kölyök. Hirdetések: Dz Tibor.


Jó genetikával rendelkező szülőktől hetes rövidszörű foxterrier jellegű kiskutyák eladók 30.

Bajorhegyi véreb kölykök. Elvihetők hetes koruktól, oltva, féregtelenítve. Akciós Vadászkutya, új Vadászkutya, használt Vadászkutya, olcsó. A képen látható éves kan kölyök árban eladó. Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák.


A szabadban igen aktív, a lakásban és a ház körül azonban többnyire békés és kedves. Kutya név generátor - Találd meg a tökéletes. Hauser Scorpion MTB gyári, alig használt , szép állapotban, első tulajtól, Kihasználatlanság miatt eladó.


Nejlon nyakörv neoprén béléssel és forgókarikával bajor hegyi vérebnek, sárgás -oliva színben. Bernáthegyi ÁRON ALUL eladó - herbal rendeles. Mindnyájunk emlékére! Vaddisznós kutyák,elhozó kutyák,agarak,kotorékebek,vérebek,kopók,kajtató ebek,vizslák. Német juhász jellegü kiskutyák eladók.


Kérdések hasonló témában: kölyökkutya. Hol találok eladó bajor hegyi vérebet ? Mit csináljak viharban, amikor .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.