2017. augusztus 30., szerda

Alumínium peremes szúnyogháló

Csavarozás nélkül, belülről, félfordító fülekkel egyszerűen rögzíthető. A peremes fix szúnyogháló , fel és le szerelése, belülről, elfordítható, rögzítő. Keret : x mm-es, alumínium , extrudált profil, színe : fehér, barna de a Ral . Ablakra való szúnyogháló , a profil ajtó készítésére nem alkalmas.


Peremes szúnyogháló , aranytölgy alumínium kerettel.

Akciós fix, Atenad aluminium keretes szúnyogháló online rendelhető. Isso fix peremes szúnyogháló klipszes rögzítéssel sarkos ablaktokba. A fixkeretes szúnyoghálók készülhetnek műanyag vagy alumínium kerettel is. Fix peremes szúnyogháló. A fix szúnyogháló megvásárolható műanyag vagy alumínium keretes kivitelben egyaránt.


De peremes fix szúnyogháló rendelése esetén csak az alumínium. Keret anyaga extrudált alumínium , melynek illesztése történhet külső(látszó), vagy belső(rejtett) sarokelemekkel. Az alumínium kivitelű fix szúnyogháló lehet felár ellenében egyedi RAL festett.

A peremes vagy falcos szúnyoghálóként is ismert, hálóink alumínium keretes . Az Isso fix vagy más néven peremes szúnyogháló felszereléséhez nem kell megfúrni. Elsősorban az alumínium profilból készült Isso fix szúnyoghálót ajánljuk, . A szúnyogháló anyaga egy speciális műanyag bevonattal készült üvegszálas. Ennél a típusnál a keret anyaga alumínium ,alapszínek a fehér és a sötét barna,természetesen . Egyszerűen leszerelhető. Alu kerettel kombinálva hosszú évekre megoldást nyújt.


Rolós szúnyogháló ajtó, fehér kerettel. Szúnyoghálós műanyag redőny. Aranytölgy alumínium keretes szúnyogháló. A fix alu keretes szúnyoghálók , peremes kerettel is készülnek, amit egyszerű . Redőny, szúnyogháló , reluxa, napellenző szerelés, csere, javítás Budapesten. FIX PEREMES BEÜLTETHETŐ ALU KERETES SZÚNYOGHÁLÓ.


Fix, peremes szúnyogháló. A legegyszerűbb, egyben legnépszerűbb szúnyogháló típus. Az ablak falcméretéhez kerül legyártásra . A peremes szúnyogháló belülről felszerelhető, elhajtható fülekkel rögzíthető.

A rolós rovarháló extrudált alumínium tokkal és lefutóval . Használata olyan nyílászárók esetén ajánlott, ahol nem szükséges az ablakon kinyúlni, kihajolni. Alumínium fix peremes szúnyogháló. X(a perem 15mm)- .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.