2017. augusztus 10., csütörtök

Hullámpala ár

Megnevezés, Bruttó ár. Tondach - kerámia tetőcserép. Hajdú-Bihar , Nádudvar. Hullámpala magyar 250-méretű pala eladó A palák jó állapotban vannak!


Ingyenes hullámpala árajánlat kérés, tegyen próbára minket!

Rakattételes, kamiontételes vásárlás esetén további kedvezmények! A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. Kiszerelési bruttó ár : 8. A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén . Aquawell hullámlemez 200xfényáteresztő elem PVC. A tájba simuló, a környezetébe illeszkedő, ám.


Szűrők és alkategóriák.

Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő, Népszerűség. Eladó nagy mennyiségű hullámpala. Az ár nagyobb tétel vásárlása esetén él! Az ETERNIT hullámpala a CREATONtól. A hullámpala döntően tetőfedő anyagként.


P6) hullámpalák átesés elleni véde- lemmel rendelkeznek. Széles színválaszték. Magas színvonalú minőség elfo- gad ható ár – alacsony beruházási költség. A környezetszennyező hullámpala bontására, elszállítására külön. A modern hullámpalák előnye, hogy a természetes, szálcement . Szállítás megoldható.


Az Eternit Agropala (hullámos) megegyezik a Magyarországon közel 1éve használt Eternit hullámpala méreteivel. Ezért a termék nem csak új épületek . Színes, dekoratív, tartós lemezek alacsony áron ! Garancia jégverés, és színtartás tekintetében! Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére .

A bitumenes hullámlemez ára igen alacsony. Ellenáll a csapadék és a szél . Poliészter hullámlemez, kiválóan alkalmas tetőfedésre, mivel remekül ellenáll a környezeti hatásoknak. Könnyű vele dolgozni, viszonylag nagyobb területeket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.