2017. augusztus 28., hétfő

Orchidea ledobja a virágát

Ha az orchidea virága lehullott, de a levele szép, mit lehet csinálni vele? Orchidea a lakásban: hibák, amiket mindenki elkövet és a megoldások. Az orchideák virága gyönyörű (Fotó: Temesvári Márta). Fórum, tapasztalatok, kérdések . Azt mondják, nehezen kezelhető, de szépsége megéri a fáradságot.


Ha hirtelen dobja le a virágait , akkor annak az az oka, hogy bizony megcsapta a . Ezért sok orchidea a tulajdonos hazaérkezésekor több cm-es vízben áll,. A legtöbb orchideahibridet közönséges egy napig álló csapvizzel is. Hónapokig ontja az orchidea a virágait , ha így öntözöd!


Továbbá orchidea földet(kérget, mohát), tehát ezt így egy. Tavaly vettem egy orchideát anyukámnak. Tele volt bimbóval, de sajnos mind lepotyogott, most már jó pár hete növesztgeti az új bimbókat, de valamiért megint. Egy meglehetősen vízhiányos orchidea – videó.


Az egyik már két hete ledobta a virágait , illetve kezd összeszáradni és sárga . Van olyan orchideája, amit mikor elhozott nem volt virága se és szára se. Kedves orchidea kedvelők Szeretnék én is olyan orchideákat nevelni,mint. Sokan kétségbeesnek, mikor újdonsült gyönyörűségeik ledobják a. Ne dobjuk ki elvirágzás után a csodás.


Ha esetleg az összes levelét ledobja , de a gyökerek még zöldek, és a szár még . Ennek oka lehet hirtelen hideghatás, huzat, vagy ritkább esetben tetű vagy szemmel szinte láthatatlan kártevő. Babalap - G-Portál ujjbaba. Dendrobium nobile orchideát, ami már sajnos ledobta virágait. Miért fonnyad el és esik le az orchidea bimbója?


Nyáron is előfordulhat, hogy ledobja a bimbókat, ennek a túl meleg lehet az oka,. Hogyan gondozzuk a petúniát, hogy sok virága legyen? Panaszkodtam anyósomnak, hogy ledobta az orchidea a virágait. Mire rajottem hogyan kell locsolgatni mindharom ledobta a bimbokat. A növények virágát nagyítóval meg kell nézni.


A nyári forró napokban a szobában élő virágainkra is ügyelni kell. Ha más orchidea írd meg a nevét és ki okoskodunk valamit. Erre tényleg kell figyelni. Kérdésem az lenne a lepke orchideám szép bimbós és nem nyílik ki ledobja a bimbóját mi az oka? Orchidea gondozása, igényei, szaporítása, tippek és tanácsok.


Van megoldás a bajra, mutatjuk! Mária Ferenczné NagyNövények, kert. Amiről most beszélünk, az hibrid orchidea , és már az ük-ük szülei is. Azóta sajnos szinte az összes bimbót ledobta.


Virágzó orhídeát ne ültessünk át, mert ledobja a virágait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.