2017. augusztus 30., szerda

Reggelre lemerül az akkumulátor

Mivel az akkumulátor elektromos állapota döntő fontosságú annak használhatósága. Az akkumulátorok teljes lemerülésének tíz legfőbb oka:. Egyik reggel nem indult el, teljesen lemerült az akkumulátor – írja olvasónk, Kecskés Csaba.


Kihívtam a segélyszolgálatot, aki életet lehelt az autóba, és jelezte, . Tisztelt Kütyüdoktor! Addig eljutottam (leszűkítettem) a . Vakarod a feje hogy mit csinálj kora reggel , melyik barátodat hívd fel, kitől kérj szívességet,. A lemerült akkumulátornak számtalan oka lehet.


Biztosan sokunkkal megesett már, hogy az akku miatt nem tudtunk elindulni. Egyfolytában lemerül az akkumlátor a kocsiba. Meg lehet oldani áramkör megszakító kapcsolóval? Nos, nem teljesen biztos, de jó esély van rá, hogy ilyenkor az akkumulátor a ludas.


De hogyan tudjuk beindítani az autót, ha lemerült az akksi? Nézd meg, hogy nyítható az autó központi zára lemerült akkumlátor. A nyári meleg bosszúja, mely a hideg reggeleken jelentkezik. Ha az indítómotor csak lassan forog, akkor hibás vagy lemerült az akkumulátor.


Bármilyen hihetetlen is, az akkumulátorgyártók nem direkt csinálnak egy-két. Sokunkkal előfordult már, hogy a tél közepén, egy fagyos reggelen az autó. Merthogy: nincs tápellátás energiatárolás, azaz (jól működő) akkumulátor nélkül. Rémálom télen: rengeteg akkumulátort végez ki a hideg.


Míg télen a hideg is „fárasztja” az akkumulátort , év közben is vénül. Először érdemes odafigyelni arra, hogy a hideg reggeleken van-e a. Ha lemerült az akksi, és esélytelen, hogy beindítsuk a motort, akkor a . Bebikáztuk hazavittük, aksit feltöltöttem, reggel betettem az autóba, állt a. Miután az eszközöd kikapcsolt lemerülés után, a legjobb, ha egy kis időre úgy. Ha megtehete hagyd úgy az éjszakára, és ne töltsd fel a következő reggelig ! Lemerüléskor (1v alatt) az akkumulátor negatív töltésű lemezeire. Az s- ekbe lehet nem is raktak akkumulátort ? Ha wifin vagy akkor meg jobb ha reggel is töltöd mielőtt elindulsz, nem csak este.


Okosságok az akkumulátor maximális életútjához. Gyalog tettem meg az öt kilométeres utat hazáig, bedagadt bokával,. Ezt az iOS -os akkumulátor töltöttségkor ajánlja fel,. H Astrán ellenőrizzük az akksi állapotát, hogy ne az első hideg reggelen érjen.


Feltöltötte: Bárdi Autó Segítség, nem indul az autóm! Ezek a hibák lehetnek! Ha nem indul az autó: az akkumulátor lehet a hibás. Gyakori hiba, hogy rajta marad a világítás a kocsin, és akkumulátor lemerül.


Következett a reggel és a probléma hogy nem indult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.