2017. augusztus 31., csütörtök

Dunaplaszt csatornafesték réz

Trapézlemez - Gyakori kérdések a témában. Mennyire tartja bent a hőt egy könnyűszerkezetű garázs ha kívülről trapézlemez majd 100mm vastag üveggyapot . A trapézlemez többnyire mm vastag horganyzott acéllemez, ami lehet. Legolcsóbban a gyártótól!


Matt, vastagabb festésű kivitel. Egyedi igény szerint is, .

Vastag (μm) szerves réteg bevonat érdekes kristályos struktúrával, mely vastag festékrétegre emlékeztet. PC karcolt és sima trapézlemez : pc karcolt. A festett poliészter bevonat vastagabb mikront jelent a gyakorlatban.


Az acél trapézlemezeket mintegy mm vastag , emelt szilárdságú lemezből gyártják hidegalakítással, hengerléssel. A hazai piacon általában a – mm. Vastag kivitelben, méretre gyártva, akár ANTIKONDENZÁCIÓS.


Vásárláskor ki tudjuk választani, milyen vastag legyen az acéllemez és a bevonat : „Lehet választani mikron, mikron és mikron vastag. Az ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi épületek, csarnokok hagyományos, közkedvelt könnyűszerkezetes alkotóeleme az acél trapézlemez.

A T50-es szerkezeti profilt, gyakran használják lapos tetőkhöz pl. Leginkább ipari épületek . Cégünk profiljában különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezek elérhetők festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt. Talán az emberek nagy többsége már nem hasonlítja össze a trapézlemezek árát a régi hullámpala árával, de az árajánlat kérése során a legtöbben még . Az acéllemezt kaphat alucink bevonatot is, mely egy nagyon erős . A T profilt 70-tol mm vastag anyagokból gyártjuk. A mm vastag trapézlemez a csarnokok, tárolók, garázsok tetőszerkezetének kialakításához tökéletes megoldás. A változtatás jogát megrendelésenként fenntartjuk!


Ezen kívül ajánljuk még: mm vastag Clasic cserepeslemez. A színek a képernyőn másként mutathatnak, mint a termék élőben! Lindab gyártmányú LTP 1típusú teherhordó trapézlemez.


Ihász Mérnökiroda Kft. A felület egyöntetű, sima: fényes vagy metál. Az alap szerves bevonat µm vastag. Széles körben felhasználható anyag.


Igen gazdag, az univerzális RAL . LINDAB Coverline LTPtrapézlemez , tetőprofil (9mm) Gazdaságosabb.

A Lindab trapézlemez gazdaságosabb alternatívát jelent sok más hagyományos építőanyaggal szemben. PE) bevonatos lemezek: A -sd0. C2profil acél szelemen cm-ként rögzítve, felül kifordulás ellen biztosítva. Sima, fényes felületű, µm vastag poliészter-réteggel bevont lemez. SZERELÉSI ÚTMUTATÓ - MAGAS TRAPÉZLEMEZEK.


Tetőre a vastagabb bordázatú trapézlemez a jó választás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.