2018. január 23., kedd

Antik komód eladó

Méretek: – Szélesség: cm. Választható színek: – Fehér váz, a front részek: san remo tölgy. Csomagolás: Lapraszerelt . Zero előszoba fiókos komód (Zelemes).


Enter ELelőszoba komód.

Az előszoba az a hely, amit a látogatók átalában elsőként meglátnak. Akárhogy is, érkezéskor és távozáskor is látod. Tudd meg, hogyan teremthetsz nagyszerű . Egyszerű, praktikus és még szolídan elegáns is a Mario elemes előszoba bútor rendszer!


Elemeit tetszőleges összeállításban és darabszámban variálva. Verona előszoba ajtós komód. Egy komód végtelen számú lehetőséget rejt magában ha tárolásról van szó, csupán a mérete szab határt.

Lehet előszoba , nappali, gyerekszoba, vagy . Egy komód mindenütt hasznos lehet otthonában – nem csak hálószoba bútorként hasznosítható, de a konyhában, a fürdőszobában, vagy akár a garázsban is . Rendezvénysátort keres, grillpartyt tervez vagy csak egy medencés partyt? Keressen minket a hozzávalókért! Komódok kategóriában, az Interdeco lakberendezési áruházban.


Bútor áruházunkban esztétikus és praktikus komódokat, kisszekrényeket kínálunk megfizethető áron, széles választékban. Számtalan méret, anyag és . Gyakran kiderül, hogy a komód funkcionalitása nem lesz elegendő az előszoba számára. Ilyen körülmények között leggyakrabban olyan bútorokat keres, . A komód alapanyagát a kemény borovi fenyő teszi ki, melyből igazán ellenálló és időtálló bútordarabok készülnek.


A fenyő sajátos erezetmintájának . Sonoma tölgy vagy Wenge színváltozatban. Szállítási díjak: - Országos házhozszállítás: 8. Előszoba szekrény polccal. Elemes előszoba - minimál stílusban.

Fehér-San remo színösszeállítású szekrény főként előszobába, vagy bármely más helyiségbe. Ez az érdekes formájú bútor egy sárga falú, középbarna padlójú előszobában állt, szinte beleolvadva környezetébe. VERONA komód előszoba 2. Cezar előszoba összeállítás (szekrény, komód , akasztós elem), sonoma cinemaés jasna dekor, 200x198xcm.


Pegazus előszoba komód (KOM1D1S b) a Pegazus elemes előszoba bútor kategóriában - most csak 22. Obelix előszoba komód (OB) vélemények.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.