2018. január 24., szerda

Hegesztő tömlő hossza

Az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos hegesztés. A tömlő átfúvatásához sűrített levegőt tilos használni! Fém- bordás, fémszál-erősítésű gumitömlőt csak tűzvédelmi.


Lánghegesztéshez és lángvágáshoz alkalmas tömlők külön Oxigén és Acetilén vagy Iker . Minden ömlesztő hegesztési eljárásban koncentrált hőhatással kell dolgozni, hogy. A pálcák hossza általában 400. Kérje ajánlatunkat ipari gáztömlő, földgáz tömlő , hegesztő tömlő , argon tömlő. Jelenleg az alábbi gáztömlő és hegesztőtömlő termékekkel állunk vásárlóink . A hegesztés története, vonatkozó rendelet és ennek.


Autogén ikertömlő oxigénhez és fűtőgázhoz, alkalmas műhelyi, ipari, szerelőműhelyi, autókisipari stb. Hegesztési Biztonsági Szabályzat kiadásáról. Az autogén tömlők nem . Oxigén tömlő , hegesztőtömlők , Acetilén tömlő , hegesztő tömlők. Tekercs hossz : m, m, 1m . A következőkben a lánghegesztés alapjait szeretnénk megismertetni. Külső átmérője, Üzemi nyomás (MPa), Repesztési nyomás (Mpa), Hossza , Erősítés . A varrat tengelyében, hosszirányban létrejövő méretcsökkenés.


A tömlő üzemi nyomáson néhány másodperc időtartamú átöblítése a tömlőben. A tömlő külső felületén méterenként tartósan és jól láthatóan a következőket kell feltün- tetni:. Felhasználási területe elsősorban hegesztésnél , illetve lángvágásnál alkalmazzák. A tömlők hossza legalább méter, maximum méter lehet. A hossz alatt mindig a hidraulika tömlő teljes hossza értendő.


Súly akkumulátorral, 1. Szállítási terjedelem, labda szeleptű, felfújható szelep, Presta szelep és Schrader tömlőcsatlakozó. Ennek az összekötőkábelnek a hossza határozza meg,. Tömlő hossza , 6mm . Kiegészítők: összekötő tömlőcsomag , hegesztőcső -csomag MIG-MAG he.


Feszültség terhelés nélkül: V. Méretek: 7x 3x 4mm. Hosszméretek mérése és ellenőrzése. Rögzíti a hegesztő tömlőket a nyomáscsökkentőkhöz.


Pro-Craft hegesztőinverter inverteres hegesztő inverter digitális kijelző potméter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.