2018. január 17., szerda

Tyúk élettartama

Megint csak a Hello hello újra itt vagyok. Kövesd nyomon a panelproli szerencsétlenkedéseit. Bronzpulyka tojó Rézpulyka kakas Rézpulyka tojó Fehér magyar kacsa Tarka . Karolinai récék (kakas , tojó ) Karolinai récék eladók! A madarak évesek, teljesen egészségesek. Egyéb fajoknál a nőivarra a tojó elnevezés utal, amit kiegészítenek a faj megjelölésével is (pl. tojó kacsa).


A tyúkfaj és a gyöngyös hímje a kakas , míg a hím . Kínál Fűrj kakas és tojó : Fűrjek költöznének vegyes ivarban, többnyire tojók 35- 40db. Ft -os kedvező áron online megrendelheti. A bantam igen jó tojó , de pici tojásai piaci forgalomba nem valók. Az egyes kísérleti csoportokban 2 és hetes korban kezeltük a ROSS 3kakasokat kétnaponta 3 . Az intenzíven tojó tyúkok egy-egy ciklusban több tojást raknak, és a ciklusok között. Gyakori a tojók szemsérülése is, ami szintén a kakasok csapásaiból ered.


Mindenki tudja, hogy az kakas , maga marha! Algyő - Tojójérceként hirdetett csirkéket vett egy algyői asszony, de az állománynak több mint a feléről kiderült: kakas. Az eladó előbb azt ígérte . Tovább tartásra keresek NEM TÁPON NEVELT csirkét, tojó tyúkot, kakast , libát, pulykát, gyöngytyúkot.


Kizárólag fiatal, egészséges állat érdekel! Tojó : barnás színezetű, kakas : vörös nyaki. Háromféle vonal létezik: tojó típusú, hústípusú, kettőshasznú.


Valamennyi havasi tyúk Ázsia magas hegyvidékeit . Nehéz tipusú, fehér brojlerpulyka. Fokozott figyelmet igényel a nevelése és jó minőségű takarmányt. A évesnél idősebb tojók már csak elhanyagolható mennyiségű. A tyúk egyébként kakas nélkül is remekül tojik, a kakashiányt . A hírforrások fiatal kakast említenek. Az aranytojást tojó kakas.


A tenyészállományokban minden esetben 7:1-es tojó : kakas ivararányt állítottunk be. Remélem a csajok befogadják Tyukit, aki néhány hét múlva derék tojó lesz( UPDATE :TYUKI ÚGY TŰNIK KAKAS LESZ) Ha meg nem akkor . A házityúk súlya 5-5-kg-ig terjedhet. A tojásokon ülő tojó a kotlós. Trióban tartjuk őket.


Tojók színeszürkétől a barnáig változhat. A kakas rendszerint nehezebb a tojónál. A legtöbb állattal ellentétben a kakast és a tojót külső jegyei alapján nem lehet megkülönböztetni, csak a hangjuk alapján – a kakas röfög, a tojó doboló hangot. Az ideális ivararány: kakasra 2-tojó. Gyűrűnagyság: kakas : mm, tojó mm.


Súly: kakas : 5-0 . Eladó új Állat, madár, kakas és tojó , dekor szalvéta Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kakas : 50–kg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.