2018. január 11., csütörtök

Két fal összekötése

Olcsó eladó új és használt eladó ytong tégla. Ytong tégla 600x200x50. LB-Knauf homlokzati hőszigetelő rendszerek. Kérjen egyedi ajánlatot most. Ft helyett - kedvezmény.


Vásárlás: Száraz beton árak , eladó Száraz betonok. Akciós Száraz beton ár ! Online boltok, akciók egy. A tétel ára összesen (HUF). YTONG FALAZÓELEM P2-0.


Lakóházak, közösségi és ipari épületek térszín feletti homlokzati és belső teherhordó falainak, vázkitöltő falakhoz. Pórusbeton falazóelemekből már cm-es vastagságtól készíthetők teherhordó falak. Gyors építés, kiváló hőszigetelés. Leírás: Lakó-, közösségi-.


Plusz szállítási költség. Terméknév, Méret (hxmxsz), Nyomószilárdság(fb), Hővezetési tényező (λ). Az akciós árakat nyomon követheti honlapunkon vagy árajánlatot kérhet a kosáron keresztül és ezt a munkatársunk megküldi Önnek.


A falazóelemek magasabb árát ellensúlyozzák ezek az előnyök. Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron. Pince falazó elem, Leier. Megjelenítés: 1 2 48.


A feltüntetett árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák! Szerintem az árak is rendben voltak, bár nem jártam körbe minden kereskedőt :) A . Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. A webáruházban megadott ár egy rakatra vonatkozik, és tartalmazza az ÁFA-t!


Egyéb anyagú főfalaknák ytong válaszfalat: fal horonnyal, tompa ütközéssel. A tompa ütköztetésnél lehet. Egyedi áras termék, írj üzenetet a termék forgalmazójának. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó ytong kategóriába tartozó termékek árait! Silka ára és a szállítási költsége.


Kőműves munkák - Kezdőoldal - iwk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.