2018. január 10., szerda

Doka gerenda súlya

A Doka a szerkezetépítés minden szegmensében kínál zsaluzási megoldásokat – legyen az lakásépítés, infrastruktúra fejlesztés, erőmű beruházás, vagy akár a . Ellenőrzött Doka minőség építkezéséhez. A Heco fatartó előnyei. Falzsalu DOKA - FRAMI. FÖDÉMZSALU DOKA - PERI.


A H 20-as tartógerenda egy méret- tartó zsaluzó gerenda cm-es beépítési. Csak eredeti Doka alkatrészeket szabad felhasználni. Gerendazsaluzó kaloda megoldások. A betonozáskor fellépö teher (a vasbeton födém súlya ). Peri PEP Ergo E-3födémtámasz KN teherbírással.


Zsaluzatok, Állványzatok, Mérnöki szolgáltatás. Elhe- lyezéskor ügyelni kell arra, hogy a zsaluhéjak száliránya az alátámasztásra (fi- óktartóra) merőleges legyen. A DOKA egy olyan új fejlesztésű zsalu rendszer, amelynek rendkívül könnyű a súlya és nagyon egyszerűen szerelhető. De nemcsak az anyag összetétele új, . DOKA keretes falzsaluzatok FALZSALUZATOKKAL SZEMBEN TÁMASZTOTT. DUO Könnyű súlyú zsaluzat falakhoz, pillérekhez, födémekhez A DUO egy.


Max Bögl-Josef Krysl konzorcium. Ez a trükk megkönnyítette a Doka önkúszó zsaluzatának használatát a. Az alsó, egymástól cm-re elhelyezett kúszókonzolok viselték a beton súlyát. DOKA szerelőpalló, szerelék, kisértékű eszközök. Doka Eurex eco födémtámaszok, Doka zsaluhéjak.


A födém és a gerenda elkészülte után, külön ütemben készülő attika fal . Kis súlyú , nagy teherbí- rású, hosszú élettartamú, alaktartó, szegelhető gerenda. Magas falak esetén tekintettel kell lenni arra, hogy a körbefogott frissbeton súlyá - nak jelentős része súrlódással a zsaluzatra terhelődik. Ennek a tehernek az . PERI SKYDECK alumínium paneles födémzsaluzat PERI GRIDFLEX födémzsaluzat. MEVA födémasztal-rendszer MEVA gerenda oldaltámasz . A gerendák zsaluzatában a deszkák általában a gerenda tengelyével párhuzamosan. Esetleges terhek: A terhelő anyag (kő, tégla, beton, vasbeton) súlya.


Szerelési és felhasználási útmutató. Doka peri gerenda fatartó fa tartó fatartók födémzsalu zsalu. A DOKA tábla egy olyan új munka, amelynek rendkívül könnyű a súlya és nagyon egyszerűen szerelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.