2018. január 31., szerda

Holland fonás tanfolyam miskolc

Eddig azt gondolta hogy a tökéletes fonatok elkészítéséhez minimum fodrászdiploma és négy kéz szükséges? Most lépésről lépésre . Holland alaphajfonás póthajjal: 29. A holland fonás egyszerre lehet vagány, divatos és alkalmi is, így a szezon bármely eseményére felhasználhatod: karácsonykor, szilveszterkor, szalagavatóra, . A tanfolyam megtelt, jelentkezés nem lehetséges, következő időpont (haladó tanfolyam ) július 7-e!


Hajhosszabbító tanfolyam magyar-angol oklevéllel, pénteki vagy hétvégi oktatási órákkal 22. Ft-ért, a Nyugatinál. Minden vágya hogy profi hajfonóként dolgozhass? Használható, az aktuális trendeket követő tudásra vágysz? Nem csak az elmélet.


AFROline hajhosszabbítás tanfolyam , hőillesztés tanfolyam , mikrogyűrűzés tanfolyam , csomózás tanfolyam , hajfelvarrás tanfolyam , hajfonás tanfolyam. PARKETTAFONÁS, HOLLAND FONÁS. A szokásos hajfonás egy rövidke videóban. Ha tetszett kommentelj, likeolj és iratkozz fel. Feltöltötte: Dorina Szász Hajfonás, dupla fonat, afrofonás, parkettafonás.


Taróssága: nap - hét. PÓTHAJJAL Elkészülési . OKJ-s Fodrász tanfolyam indul! A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel.


Jelentkezzen most, szerezzen szaktudást akár munka . Köszönjük a profi munkát a Miskolci Budapest Barber Shop-nak. A miskolci Stúdium Szakközépiskola téged is vár! Kihelyezett tanfolyamok - Általános tájékoztató. A Bonus Nyelviskola Miskolc rövid határidőre elkészíti az Ön vállalatának legkedvezőbb árajánlatot.


A hajfonás és a smink várhat, de az egészségünk mindenek előtt szerepel, így.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.