2018. január 24., szerda

Kenhető beton falra

Loft kenhető beton milliméter vastagságban – padlóra, falra és bútorra. A kent betonfelületek szépsége páratlan! Ha igazán egyedi és meghökkentő felületet . Ez a két- három miliméter vastagságban felhordható ultravékony betonfelület, a burkolatok csúcskategóriájába.


Az Otti csapat egy speciális kenhető betonanyaggal 2-mm.

Otthon stand belső és külső falszakaszain mutatkozott be a nagyközönség előtt. Vízzel elkeverve sűrű, kenhető paszta lesz belőle,. LOFT szürkeségből megismerheti a legújabb falra és padlóra is glettelhető metál-mikrocement anyagokat. A színezett és polírozott, folyamatos, fuga nélküli betonpadló nem. A kenhető dekorbeton kivitelezés előnye, hogy nem jár különösen nagy porral.


Kenhető műgyanta burkolat a fürdőszobában. A műgyanta padlóburkolatok és falbevonatok felvihetőek a meglévő felületekre a régi burkolat . Utóbbiak előnye, hogy padlóra és falra egyaránt felhordhatók, ellenállnak a.

A dekorbeton a maga natúr, rusztikus felületével egyfajta . A beltéri felületek burkolásához speciális, kenhető beton szükséges,. Saválló, nem toxikus, kétkomponensű epoxi védőbevonat betonfelületekre. Marmorio, velencei stukkó, kenhető műmárvány, látszóbeton , ardex, polir- beton , dekorbeton , ivánka,. Kérésre álfugát ( betonlap találkozási pontokat) is bele tudunk csiszolni.


Elég csak egy-egy falat feldobni a lakásban ezzel a technikával. Alkalmazható pincékben, fürdoszobákban, zuhanyzókban, beton , cement,. Elônyök: kül- és beltérben falra és padlóra . Tipp: Rendkívül különleges látvány, ha egy, vagy több falat Otti kenhető beton. Mindegyik Otti burkolat, és felület alkalmazható padló- vagy falfűtésre is!


Műgyanta záró réteg betonra. Matt-nedves vagy hátoldali nedvességhatástól nem védett, vagy kültéri beton : ASODUR SGvagy ASODUR. A HARZO termékek segítségével a provence hangulattól a látszóbeton hatáson át. Bővebben a fürdőszoba felújításokról csempe felújításokról, falfelújításokról ,. Megfelelő alapozás után felhordható vakolatra, gipszkartonra, betonfalra , vagy hungarocellre is. Recitext textiltapéta.


Konyhába ajánljuk különleges burkolatainkat, egyedi betonmosogatóinkat, látszóbeton pultjainkat.

Kategória: Vízzáró beton Vízzáró fugaszalag Falszalagok Födémszalagok. Van kenhető , kétkomponensű, oldószermentes bitumenes vastag bevonóanyag. MAPEI MAPELASTIC AQUADEFENSE - kenhető vízszigetelő (15kg). Felhordható betonra , cementkötésű esztrichekre vagy különleges kötőanyagú . A kenhető vízszigetelésekből kiváló bevonatszigetelés és kontaktpadló.


Pincefal alá, alaplemezre talajnedvesség elleni vízszigetelésként: Aquastop Flex. Rugalmas, szálerősítésű, UV álló, jól kenhető oldószeres vízszigetelő. A Bornit Bitugrund Fix bituspray bitumen, beton , fém, fa, vakolat felületén jól tapadva . Színes beton lazúr fal és padló felületekre.


Teljesítménynyilatkozat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.