2018. január 9., kedd

Használt sds max fúrókalapács

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - sds max. Bosch SDS max horony véső eladó. HYUNDAI BARKÁCSGÉPEK HIVATALOS KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉSE! A beton megmunkáláshoz kiváló, ráadásul akár . Az SDS tokmány miatt . Ft feletti vásárlás esetén ingyen az ön otthonába szállítjuk.


Ideális vakolatmaradványok, csempe, stb. Saját biztonsága érdekében a gép használata előtt OLVASSA EL és ALAPOSAN. Mutasd meg a kompakt és hatékony, beton fúrására és könnyű vésésre tervezett vezetékes SDS Plus (TE-C) fúró-vésőkalapácsokat.


SDS - MAX rozsdátlanító véső. Hyundai fúrókalapács 7W. Jöjjön először az ütvefúró és utána a fúrókalapács használata , jellemzői. Fúrókalapácsok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Egyéb eladó Budapest X. Olcsó új eladó és használt Használt sds max fúrókalapács.


Dedra fúrókalapácsok. BOSCH GBH 18V-akkus fúrókalapács (akku és töltő nélkül). Legközelebbi eladó keresése. Hogyan lesz hatékony a betonfúrás? Jobb vésési teljesítmény a fúráshoz használt teljesítménnyel nő az ütési energia csak . A fúrókalapács használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót.


Fogaskoszorús fúrótokmány max. Kategóriájában a legjobb rezgéscsillapítással . További tartozékok betöltése. Ez a weboldal bizonyos funkciókhoz, ill.


Véső- bontókalapács kategóriába tartozó termékek árait! Ft-os áron elérhető a Szerszám X Webáruházunkban! Dewalt fúrókalapácsok , fúró-vésőkalapácsok . Vásároljon kényelmesen és biztonságosan . Vésőgépek, fúrókalapácsok. Ajánlott felhasználás: - ø 4-mm-es dübel és átmenő furatok készítése betonba, kőbe, téglába - Dobozfúrás téglába ø mm-ig - Fúrás fában és fémben ø 13 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.