2018. január 31., szerda

K érték

K érték

Pár évvel ezelőtt a K érték elnevezés volt a jellemző, manapság az U érték kifejezést használjuk. Mit is jelöl pontosan a nyílászárónk üvegén ez a jelölés? A kettő ugyan azt jelenti, és a feltüntetett értékek is azonosak. Tehát a továbbiakban . Az U és K érték hőátbocsátási tényezőt jelent. Ebben a cikkünkben rövid műszaki tájékoztatót szeretnénk nyújtani olvasóinknak az általunk forgalmazott nyílászárókról.


K érték

U értéke (korábbi nevén: k érték ),. A „ K ” vagy „U” érték a hőátbocsátási tényező mértékét jelöli. Minél alacsonyabb ez az érték annál jobb a vásárolt ablak vagy ajtó hőveszteségi mutatója. Az ablakom - a jövőm.


A lenyíló menüpontokban válassza ki a falszerkezet típusát . Ha az R értéke nagy, jobb hőszigető anyaggal. Itt a kisebb K - érték jelöli az anyag jobb. A teljes ablak hőátbocsátási tényezőjét az „uw” érték mutatja. A hőátbocsátás mértéke az úgynevezett hőátbocsátási tényező, röviden az U- érték. Ismerik még ezt a fogalmat a már nem használatos k - érték néven is.


Minél magasabb az R érték, annál jobb a termék teljesítő képessége. Ha a mintából kapott fk−n− k érték nagyobb mint Fp(fk−n−k F p), úgy a hipotézist elvetjük, ellenkez ̋oeset- ben nincs ellentmondás a minta és a hipotézis . Ezért fontos, hogy a kapott ajánlat tartalmazza a számított Uf – értékeket. Many translated example sentences containing k - érték – English-Hungarian dictionary and search engine for English translations.


De très nombreux exemples de phrases traduites contenant k - érték – Dictionnaire français-hongrois et moteur de recherche de traductions françaises. K : A szérum káliumion koncentráció mérése fontos információt szolgáltathat a. Hamisan magas értéket mérhetünk abban az esetben, ha a méréshez levett vér . Add meg a rétegrendet, a rétegek vastagságát és anyagát. Ha megadod az rétegrend alkalmazásának helyét akkor a . Muchos ejemplos de oraciones traducidas contienen “ k - érték ” – Diccionario español-húngaro y buscador de traducciones en español.


K érték

K - ÉRTÉK Szolgáltató Szövetkezet. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten k - érték – Hongaars-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Hongaarse vertalingen. Egy adathalmaz k -adik legkisebb elemét adja meg.


A függvényt egy érték relatív elhelyezkedése szerinti kiválasztására használhatja. Ez a függvény például . Egyes építőanyagok hővezetési tényezői (tájékoztató értékek ) . Régebben k érték ,napjainkban U érték. Wiele przetłumaczonych zdań z k - érték – słownik polsko-węgierski i wyszukiwarka milionów polskich tłumaczeń.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.