2018. január 25., csütörtök

Merkur f penészgátló lemosó

Hatékony kültérre és beltérre. Alkalmazási terület: A . Unikitt mestertapasz, . HÉRA penészgátló lemosó oldattal kezelt falfelületek festésére ajánlott. Kiállítás kelte: Módosítás kelte: A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: . Hosszan tartó védelem.


Merkur-f-peneszgatlo-lemoso. HÉRA PENÉSZGÁTLÓ LEMOSÓ OLDAT 1L és még 1termék közül választhat a kategóriában. Egyeb_festes_kiegeszito › He. TRILAK Festékgyártó KFT. Biocid tartalmú, azonnali hatású penészölő fertőzött vakolt, beton, gipszkarton és glettelt felületekre . Héra lemosóoldat penészgátló l. Penészlemosó Inntaler 5ml.


A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű, ásványi-, új vagy régi,. Az elôzôleg MERKUR - F penészgátló lemosóoldattal kezelt felületek festésére szolgál. A rendszer használatával a korábban penészes, ill. Azonnali hatás penész ellen, Falakon, vakolaton, padlón, . MERKUR F penészgátló belső falfesték, kiszerelés: liter, kiadósság: első. Ne adj használt cipőt a kisgyerekre!


V 40W Fűtőbetét 6x20mm - 3D Nyomtatóhoz - E3D J-head Vés 5-hoz és Prusa ICartidge Heater 6Ft. A kialakult gomba-, penész- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére használható biocid tartalmú készítmény. Kül- és beltéri felületeken.


Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa . Hogyan és mivel lehet a leghatékonyabban megszüntetni a penészesedést?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.