2018. szeptember 13., csütörtök

Beton kaspó készítése házilag

This Pin was discovered by Mindenüttjóde. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Beton kaspó házilag – videó. Nem lehet megmaradni a kertben?


Semmi gon ilyenkor kell kreatívoskodni . Bazsa Bettina tanácsaival gyerekjáték lesz az elkészítése.

Drótot is tettem bele . A hobbibeton , mint kreatív alapanyag, nem új keletű, néhány éve robbant be a szaküzletek polcaira. Meglehetősen egyszerű vele dolgozni . Ez fogja adni a kaspó közepét. Nem kell több ezer forintért megvenned virágaidnak a kaspót , mikor te magad is könnyedén elkészítheted házilag ! Például, ha terrakotta hatású kaspót szeretnék.


Csak régi rongyokra és . Ebben a videóban egy stílusos kaspót készítünk sziklanövényeinknek. Kövess minket a közösségi oldalakon is.

Ha hozzám hasonlóan Ti is rajongtok a minimalista beton kerti cuccokért. Kőutánzatú tálka, kaspó készítése hypertufából. Virág- kaspó készítéséhez szükség lesz törölközőre, amit betonba áztatunk.


A célnak az előre kevert hobbibeton is jó, csak a nagyobb kavicsos . A beton mint olyan, már jó pár éve szeretne a lakberendezés új. Today we have a fabulous Collection of Industrial Farmhouse DIY Cement Projects that I do believe you are going love. To be honest…each and everyone of . Egy-egy egyedi kaspó elkészítése egyszerűbb, mint azt a legtöbben . Megmutatom lépésről lépésre egy trendi betonkaspó készítését , ami. Nagy teherbírású kültéri virágtartók készíthetők beton csövekből, kiöntött színes . Kreatív kerti virágtartók készítése házilag , újrahasznosított tárgyakból.


A kreatív ember udvarán semmi nem vész kárba, . Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Kerti virágtartó házilag. A nagy többségünk vágyakozva nézi a kertészetek udvarán sorakozó nagy, robusztus kő vagy beton kasp.


Ami kell hozzá: egy kis cement, víz, valamint néhány megunt törölköző.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.