2018. szeptember 17., hétfő

Husky kölyök eladó fejér megye

Szibériai husky kölyökkutyák kaphatók kék szemű hím és nő szibériai husky. Husky fajtiszta fajtajellegü nem törzskönyves kiskutyák eladók 4fiu 1lány máciusszülettek. Fejér , Székesfehérvár.


Miniatür bullterrier kölykök keresik új családjukat. A képen látható első választású hetes kan kölyök eladó !

MegyeiApró - Ingyenes hirdetés feladás. Husky jellegű kiskutyák eladók - Ez a hirdetés törlésre vár vagy még nem aktiv, így. Legyen Ön az első, adja fel hirdetését a(z) szibériai husky kategóriában még ma. Olyan kenneleket néztem végig, ahol éppen van eladó kiskutya, fel is hívtam hármat.


Kínál eladó kutya Magyarország Tolna megye Tolnanémedi. Amsztaff kölykök eladók ! Import szülőktől hetes vörös kis-spitz kan kölyök eladó. Amerikai staffordshire.

Törzskönyvvel, chippel, korának megfelelő oltásokkal, többszöri féregtelenítéssel, . Francia buldog jellegű kölykök , egyenlőre csak foglalózhatók. Az ár nemtől és szintől függően megbeszéls szerint. A szülők ataxia mentessek,. A Rank Among The Best.


Még több husky kölyök kutya vásárlás . Kutyák - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kölyök kutya Gyöngyöshalász eladó Kutya, kölyök kutya hirdetés. Eladó Husky kiskutyák! Háziállat, Kutya, Pest megye.


Mindig is nagy állatbarátok voltunk, az első husky , Kira hét évvel ezelőtt kölyökként került hozzánk. A középső gyermekünk, Virág kapta, . Eleven, játékos kölyök kutya. Imád játszani szaladgálni. Jól érzi magát a többi kutya társaságában.


Mivel a kis életét a menhelyen kezdte így neki mindent meg.

Husky kölyök Vitnyéd eladó Kutya, kölyök kutya hirdetés. Fajta: husky , német juhász keverék. Aktuális életkor: hónap.


Minőségi márkás kutya overal eladó ,Nagyon szép kristály csattal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.