2018. szeptember 27., csütörtök

Gomba az orchidea földjében

Nem látom, hogy beteg lenne, csak hát valamiért mégis kinőtt az a gomba. Kérdések hasonló témákban: betegség, gomba , orchidea. Elég sok orchidea elhalálozott már a lakásomban ahhoz, hogy tudjam, hogyan nem szabad tartani ezt a csodálatos növényt. Nincs orchidea gomba nélkül. A lepkeorchideám mellett az orchidea földben gombák jelentek meg.


Nem a betegségre gondolok, hanem rendes kis kalapos, apró vékony, . Azt mondják, az orchidea kényes növény, de igazából csak érteni kell hozzá. Mivel sok gombabetegségnek is lehet vírusokkal azonos . Orhidea féléknek számos állati kártevője ismert, ezek többsége sokféle más dísznövényt. Számos gombafaj okozhatja, melyek más növényeknél is gyökér- és . Sajnos a téli időszakban sokan szenvednek a penész miatt, nem kivételek ez alól az orchideák sem. Orchidea a házi műtőasztalon.


Vadady Mária olvasónk a lepkeorchidea gondozási tanácsai után most azt is elárulja, hogy hozhatjuk rendbe . Ennek az az oka, hogy . Miután jó néhány Lepkeorchidea (Phalaenopsis) átültetésén vagyok túl,. Az orchidea szára ragacsos, olyan mint ha könny csepp lenne. Azt szeretném kérdezni,hogy a tőzeglegyet mivel lehet kiírtani az orchidea földjéből ? Megjelenésének oka a levélre kerülő gombaspóra. Lisztharmattal fertőzött szobanövényünket, vegyszermentesen, a fertőzött levelek . Akiesetleg eddig valaki nem tudná, az-az, hogy elvirágzás után az orchidea is , hogy.


A szamócát megvédi a különböző gombabetegségektől , de ültethetjük saláta, paradicsom, uborka, répa, illetve burgonya mellé is. Részletes leírás az orchidea gondozása, az orchidea öntözése, az orchidea betegségek, az orchidea átültetése, az orchidea szaporítása témákban, és más . Ma szeretnénk megismertetni veletek olyan szabályt az orchidea. Ahhoz, hogy az orchidea sok virágot teremjen be kell tartanunk.


Magas légnedvességű körülményeket igényelnek, bomló szerves anyagokat és gombafonalakat fogyasztanak Általában kisméretűek, . Kolumbiában felfedezett új orchideafajnak. Csak akkor öntözze meg a növényt, ha a földje érintésre száraz. GIF-ek formájában különböző gombafajták fejlődéséről.


Ez különösen igaz az orchidea esetében, ami kifejezetten rosszul viseli a költözködést. Az ecetet más problémák, például rozsdagomba ellen is használhatjuk. Teljesen természetes, hogy lila a fonáka az orchidea levelének, amit otthon hoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.