2018. szeptember 17., hétfő

Polisztirol lapok festése

Fa- és fémfelületek kül- és beltéri átvonó zománcfestéke. Jellemzője a gyors száradás , a jó fedő- és tapadó képesség. Rezakril komponensű zománc vásárlása festékboltban.


A második réteg órás száradási idő elteltével, enyhe csiszolást, majd portalanítást követően hordható fel. A szellőzést a száradás időtartamára . A legtöbb fémfestéktől eltérően, a Hammerite használatakor nincs szükség.

A rövid száradási idő és a kevesebb réteg miatt akár nap alatt kész a festés. Az akrilfesték teljesen fedő, gyorsan száradó, száradás után vízálló, vizes alapú dekorációs festék. Bár ezek a festékek és lakkok már jó ideje elérhetőek, mégis sokan még.


TRINÁT MAGASFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK. Nils Brede Moe, a SINTEF norvég kutatócég munkatársa hosszú ideje vizsgálja . Zománcfestékek › Alapozók teddyklarafestekbolt. A termék alapos felkeverés után felhordásra kész.


Két réteg felvitele között 8-óra száradási időt kell biztosítani.

Ft–14 9300 Ft - ‎Raktáron Piktorfesték festékboltok és festékWEBáruház: festék,tapéta. Kevesen tudják, hogy azon kívül, hogy száradásukat nem kíséri kellemetlen szag ,. Jó fedést biztosító fa és fémfelületre ajánlott Cellkolor zománcfesték , fehér, fekete , zöld és további. L, termék és ár információ oldószeres zománcok.


Cell kolor selyemfényű zománcfesték. Száradási idő: °C-on . Időjárás álló képességű selyemfényű zománcfesték. Felületi megjelenés, selyemfényű, színes.


A trinát univerzális alapozó felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Amennyiben mégis hígításra van szükség, trinát szintetikus . Nagy fedőképességű, gyorsan száradó zománcfesték , mely rugalmas. RA PRémIUm mATT sZÍNes.


TRINáT seLyemféNyŰ ZOmáNCfesTéK. Trinát Aqua mesterzománc fehér. Rétegszá1-réteg. Standolit olajfesték rapid. Használatbavételi idő: óra.

Fényesség Selyemfényű Festék. Felhasználás szerint Fémre és fára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.