2018. szeptember 26., szerda

Orchidea levele sárgul fonnyad

Sokan kérdezték, mit lehet tenni abban az esetben, ha az orchidea levele elkezd sárgulni. Mostani cikkemben arra adom meg a választ, mitől . Ha a lepkeorchidea levelei sárgák, ezt azt jelezheti, hogy valami nincs rendben. Számos tényező okozhatja az orchidea leveleinek . Az egyiknek a leveleinek a töve elkezdett sárgulni ,majd mindegyiket ledobta.


Mitől sárgulhat és ráncosodhat az orchidea levele ? Ezért sárgulnak meg az orchidea levelei. Az orchidea sok odafigyelést igényel, mert ha ezt nem kapja meg, akkor a levelek összezsugorodnak,. Ezekkel a trükkökkel a zöldségek és a gyümölcsök nem fonnyadnak meg.


Orchidea a házi műtőasztalon. Mi lehet annak az oka, hogy a phalaenopsis virágomnak a levelei sárgulni. Mezőgazdasági boltban vásárolt orchidea talaj-ba, ha nincs más lehetőség akkor . Az összes levele sárgul ! Ha lepkeorchidea ( Phalaenopsis), akkor valószínűleg mégis túlöntözted. A lepkeorchidea sokféleképp jelezheti számunkra, ha valami nincs rendben.


Egyik ilyen jel a sárguló. Különösen a Lepkeorchidea hibridek képesek nagyon jól tolerálni ezeket az optimális. Sárgulnak a levelei ? Ezzel a módszerrel érdemes próbálkoznunk, ha az orchidea gyökerei egészségtelenek, a növény levelei megsárgultak, . Ráncos a lepkeorchideád levele ? Akkor olvasd el ezt a. Egy meglehetősen vízhiányos orchidea – videó . Megszeretnélek kérni titeket, hogy valaki, aki tapasztalt orchidea tartó, az részletesen írja le nekem, hogy mit kell tudni a gondozásukról. Miért fonnyad meg a levele ? Mindezek ellenére tegnap rohamosan elkezdett sárgulni egy levele.


Segítséget szeretnék kérni, az egyik orchideámnak elkezdett sárgulni az egyik levele , majd a száránál levált és a szára is elkezdett rohadni. Ha ezeket a feltételeket nem biztosítjuk a szobanövények számára, vagy nem megfelelően tesszük azt, a növény nem fejlődik megfelelően, . Jan Fonnyadnak a levelei ? A cserepes orchidea átültetése igazán nem nagy ördöngösség, kis …. Ancsa lehet ,hogy kiszárította a lányomnak is fonnyadt a levele és amikor áthoztam. A Dendrobium orchideáim elkezdtek sárgulni és hullatják a leveleiket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.