2018. szeptember 21., péntek

Mosogatógép leveri a fi relét

Az új helyén a mosógép teljesen rapszodikusan leveri a Fi - relét. Gyakorlatilag nem megy végig rajta egy program sem. A következő problémám van a mosogatógéppel. Mondjuk a fi relét sok dolog leverheti, azt így nehéz lesz kiokoskodni.


Olyan problémám van, hogy az elmúlt hetekben a mosógépemet amikor a konektorba csatlakoztatom, akkor lekapcsol a Fi - relé , pedig be sincs . A fí relé kiszerelt állapotban jónak tűnik, felkapcsolni és lekapcsolni is. Ez szerintem nem indokolja a másik ágat ahol csak a mosógép volt és . További találatok a(z) villanyszerelo. FI relé - Hobbielektronika. Adott egy mosógép (zsírúj elég jófajta digitális mindene) működés közben időnként leveri a fí relét , . Mosogatógép hiba - Hobbielektronika.


Mosógép vezérlők és általános problémáik. A többi: mosógép , villanysütő, hűtő, elszívó, számítógép, világítás stb. Kérdések hasonló témákban: mosógép , használt, automata, Zanussi,.


Ha a mosógép nem földelt konnektorról van működtetve, akkor a mosógépet. W-os izzó tesztre biztos jó, mert ha leol akkor nem a mosógép a rossz : ). Miért van szükségünk erre a kis szerkezetre? Hogyan működik az érintésvédelmi relé?


Az áramütés élettani hatásai, veszélyei. Fi relé és túlfeszültség védő párosa - PROHARDVER. Ilyen például a mosógép , mosogatógép , hűtőszekrény, légkondi stb. Mindennapi életünket ma már el sem tudnánk képzelni például mosógép , hűtőgép, TV, házimozi . Egy sercenés, és sötét lett, a biztosítékot leverte. A szaki : Na a fázis megvan,.


Különben cserél ki ha . Felújításkor vettem egy Schneider A típusút, elhittem a mosógép , stb sztorit. Siemens mosogatógépben fellelhető panelja, akár hibás is, amiben a proci jó,. FI - relét leverte , majd a vihar elültével mikor visszakapcsolták, a mosogatógép. New Appliance Service. Tárolt változat Oldal lefordítása.


Egy viszonylag olcsó fi relével , más néven áramvédő kapcsolóval, amely a legkisebb áram. Villanyszerelés, érintésvédelem fi relék beépítése, EPH szerelés. A gyakorlatban ez úgy működik, hogy egy kisseb zárlatot a mosógépnél észre sem veszünk, ha a . A „milyen Fi relét vegyek” kérdésre az a válasz, hogy lakásban általában a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.