2018. szeptember 5., szerda

Karmantyús tömítés

AKTUÁLIS KUPON KEDVEZMÉNYEK. Vásároljon online az RS-nél. Készletinfó: Raktáron. LeírásAdatlapVélemények (0). Menettömítő zsinór - azonnali tömítés teljes nyomással szemben.

Lehetővé teszi a szerelvények ismételt pozícionálását. Nagyobb rugalmasság a szerelés során. A tisztítás és az újratömítés kiküszöbölésével időt takarítunk meg. A WEICON DF 1szabadalmaztatott, 1 PTFE menet tömítő zsinór, mely szinte bármilyen fém vagy.


A szilikonnal bevont . Ha minőségi épületgépészeti termékekre van . Alacsony hőmérsékleten történő.

Loctite 5– Általános menettömítő. Az ajánlott csévélt menetszámot a . Lépjen be és értékelje ezt a . Ha túlhúztuk a menetet a megfelelő pozíción, -ig vissza lehet nyitni a szivárgás veszélye nélkül. Használata egyszerű: az első menetektől kezdve tekerje a zsinórt a csőmenetre a menetemelkedéseknek. Előnyök: -univerzális termék menetek és szerelvények tömítésére, -nem kikeményedő, azonnali tömítés teljes nyomásal szemben . Katalógus a lap alján! Szállítási költség: 1. Univerzális termék csőmenetek és szerelvények tömítésére.


LOCTITE tömítő zsinór m. Ft-os áron a GardenGal webáruház Tömítő anyag kategóriájában. Felhasználható, menettömítés. Rendelhető, készleten van.


E fölött szilárd anyaggal (kenderkóccal) kombinálva ajánlható . Törtfehér, kis szilárdságú metakrilát menettömítő.

Levegőtől elzárva, fém felületekkel érintkezve, anaerob . Kitölti a teret a csatlakoztatott. Kiváltja a hagyományos menettömítő termékeket . Finommenetes szerelvényekhez, hidraulikus és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.