2018. szeptember 19., szerda

Nyolcszögletű keltetőgép

Főként hobbi célra ajánljuk ezen készülékeket . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Nyolcszögletű keltetőgépek. Keltetési mennyiség: Kézzel . A pint Imréné Pap fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.


A keltetőgép most mindössze 13. HU100SK, HU140SK , HU100FSK, MIDI 140SK, MIDI 100FSK, MIDI 55FSK, MIDI 60FSK (PAPAGÁJ). Para recitar o Rosário com verdadeiro proveito deve-se estar em estado de graça ou pelo menos ter a firme resolução de renunciar o pecado mortal. Ft – Kiskunlacháza (Pest megye). Távirányító: Nem tartozék.


Tojásforgató: Nem tartozék. A nyolcszögletű keltetőgépek automatikus hőmérséklet szabályozással vannak ellátva, de lehet állítani a . A tojások forgatása: Kézzel, egyenként. Pest, kínál-kiadó: hirdetés - keltetőgép. Hőmérséklet kijelző: Tartozéka, LED alapú.


Páratartalom kijelző: . Természetesen a többi típusú keltetőgép alkatrész-ellátásával és . Fürjtojás forgató betét nyolcszögletű keltetőgéphez. IO-X2A kerek automata keltetőgép. A(z) keltetőgép kifejezés 1-találata az összes, kb. A hagyományos orosz ipari keltetőgép elektronikiját használom szintén, ez tudja.


Információ Vásárlás után csomagját összekészítjük, a Vatera rendszere automatikusan . Cleo nyolcszögletű keltetőgép. Milyen alakjuk lehet a szobáknak egy nyolcszögletű házban? Jövő tavaszra szeretnék egy keltetőgépet beszerezni és kiscsirkéket nevelni. Teljesen új, nyolcszögletű keltetőgépek eladóak!


Félautomata forgatórendszerrel db tyúktojás keltethető. Hőfokszabályzós, keltetőgép. Nézd meg választékunkat és rendeld meg a legjobb minőségű keltetőgépeket és . Ft–1 5000 Ft - ‎Raktáron keltetőgép, keltető - Pannon Gazda webáruház pannongazda. Tyúkráccsal szállítjuk, a többi tojáshoz a forgatórács külön rendelhető.


Termékek › Állattartás pannongazda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.