2018. szeptember 17., hétfő

Napvitorla ár

Ez a napellenző ponyva , mely a már létező napellenzőkeretre rögzíthető, tökéletes választás, hogy megvédje Önt a káros UV sugaraktól kellemes árnyékot. Napellenző ponyva csere. Szerkezetileg jól működő napellenzőjének elhasználódott, elkoszolódott vagy elszakadt vászna miatt nem kell azonnal az egész . Hozzászólás írása Kilépés a válaszból.


SATTLER NAPELLENZŐ PONYVA.

A napsugarak fényéről és árnyékáról. Azért, hogy Ön a Napot, a nyarat és a friss levegőt zavartalanul élvezhesse, mi már . Védelmet nyújt az UV sugárzással és a napfénnyel szemben. Sőt bizonyos típusai még csapadékállóak is.


A kültéri napellenző ponyva 2féle különböző . A ponyvák anyaga impregnált vászon, katalógusból egyszínű és csíkos anyagok . Bukókaros napellenző év garanciával. Ponyvaválasztékunk összesen 2anyagot tartalmaz.

A leggyakrabban választott csuklókaros Helios és Sole, valamint a bukókaros Finestra és a függőlegesen . Tapasztalataink szerint a napellenzők leggyakoribb meghibásodásainak oka a ponyva szakadás. Vállaljuk a napellenző ponyva cseréjét ingyenes felméréssel . Please try again later. Ingyenes állapot felmérés, napellenző. Széles színválaszték, UV álló ponyva a Ponyva-Áruházban. Az általunk forgalmazott ponyvák rendkívül jó minőségüek.


Ellenáll a napfénynek (nem fakul ki), vízlepergető, kiszűri a magas UV sugárzást. Ultraviolet Protection Factor . A napellenző ponyva anyaga a normál vázszerkezetű napellenzőkkel megegyező Sattler 1 akril vászon. Figyelem a napellenző ponyva speciális impregnálással van ellátva, melynek mértéke minden tisztítással csak csökken! Tisztítószerből kizárólag a Sattler . Minőségi napellenző ponyva.


Elég lassan, de végre eljutottunk oda, hogy elmúlik a tél és jöhetnek a napsütéssel teli hétvégék. Egyre több időt töltünk a . UV, esőálló, vízlepergető, színes, csíkos.

Pamut vászon, PVC ponyva , impregnált vászon, UV-álló vászon, nagy kopásállóságú Cordúra anyag? Készletből, vagy minta után biztosítjuk Önnek. Egyedi méretek szerinti gyártás.


A ponyva a napellenző legfontosabb feladatát ellátó eleme, hiszen konkrétan magát az árnyékolást köszönhetjük nekik. Emiatt lényeges részlet, hogy a Sattler.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.