2018. szeptember 6., csütörtök

Holland fonás póthajjal budapest

Európai női, férfi, gyermek hajvágás, afro fonás , hajhosszabbítás, rasztázás. Egyéb szolgáltatás: kozmetika, műköröm, pedikűr, manikűr, masszázs. Elkészítési idő: Hajmennyiségtől, hosszúságtól és sűrűségtől függően 5-óra.


Mivel a haj cm-t nő . Post-braid haj update. Gorgeous hair is the best revenge. Bár a fonott hajamat már egy ideje kibontottam, mégis úgy. Extrém és szolid afro hajfonások, raszta készítés-javítás, műraszta, hajhosszabbítás - sokéves . A Jumbo Braid haj végeit az esztétikusság és a tartósság érdekében el kell égetni vagy meg kell keratinozni. A műhaj struktúrája enyhén hullámos.


A képek szerinti technikával fonás , hajhosszabbítás! Akár hozott hajból, vagy választhatóan előre, egyéb szépségápolás. Az afrofonás a hajhosszabbítás speciális formája. Hajfonás , afrofonás, parkettafonás. A fonott haj előnyei: kevés gondozást igényel, mindig esztétikus, nem kell . Megmutatom lépésről lépésre, hogyan fonjátok magatoknak az.


Feltöltötte: Nikolett Váczi Sziasztok! A dús,élettel teli hajkorona már a múlt században is a Nők ékessége volt,, a csábítás eszköze. Nincs ez másként ma sem, a szép hosszú haj , . Jelentkezz hajfonas képzéseinkre most kedvező áron. Tanulj a szakma legjobbjaitól!


Mert Budapesten mi tanítjuk meg a . Holland alaphajfonás póthajjal: 29. Gyakori kérdések az afro hajfonásokról. A nálunk dolgozó hölgyek már gyerekkorukban elsajátították az afro haj. Először is fésüld hátra az összes haja majd a homlokodtól válassz le V-alakban egy szekciót, és kezd el befonni a . Póthajak, hajhosszabbítás kellékeinek kis- és nagykereskedése.


Nekem már sokszor volt afro hajam. Afroline Hajkereskedés. Tehát azt tudom javasolni,hogy ha viszket, kenjétek be hajszesszel, a Rossmannban lehet venni 300ft . Ft irány a bolt parokaplaza. A Kanekalon, Jumbo Braid műhajak felhasználásával készített hajfonás során nem.


A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval. Kérlek kapcsold ki oldalunkon. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.